#JESUSFREDAG

i dag hadde vi vårt nest siste ny generasjonsmøte for i år, og det gikk jo veldig braa. det blir mer jesus i dag, for nå stikker jeg snart på GPS, som er et opplegg for 3.-7. klassinger i sentrums. etter det blir det ungdomsmøte - og du er selvfølgelig velkommen til å joine storgata 64 kl 19:30. #JESUSFREDAG liksom, hihi. 

-hva er ditt fokus i dag?

sunday people


//forrige søndag

overnattet hos bruttern i natt, så i går så vi en heerlig unitedkamp - 4-0 på bortebane er jo ikke noe å være misfornøyd med akkurat. satser på at det går bra i onsdagens kamp i champions league også da! sånn ellers spiste vi taco, så film og chillet. han kjørte meg hjem i dag tidlig, og jeg brukte som vanlig søndags formiddag i sentrumkirken. dro på mc donalds med en gjeng etter møtet, før vi dro til meg. senere i kveld var det ungdomsledersamling, og det var bra som alltid. fin søndag med andre ord!

-hva har du gjort i dag?

 

best OG finest

helg igjen! jeg og ingrid dro på trening rett etter skolen, noe som var utrolig digg! skal snart fikse meg og dra ned til sandnes for å begynne helgen med det vanlige - sentrums. selv om jeg alltid er i sentrums på fredager (og søndager) så blir det aldri kjedelig. hver fredag (og søndag, igjen) er sykt bra, og det er ikke som å være med på noe som går på repeat. det liker jeg! storgata 64 i sandnes kl 19:30, anbefales((: sist fredag var det brobyggekonkurranse, og mitt lag vant både pris for beste bro OG for fineste bro, wiihu. vi hadde kun sugerør, pinner, tråd og tape til rådighet, så vi var seff veldig fornøyde med resultatet:

-skal du noe spesielt i dag?

OL-fredag//PÅ IOGT I STORGATA 64 KLOKKA HALV ÅTTE ER DET OL-FREDAG MED SENTRUMKIRKEN_UNGDOM!! #bethere

trenger ikke si så mye mer enn det. det kommer til å bli nice! sykt nice. kan love deg at du får OLstemning, og et lite hint av valentinestemning. sentrums er perfekt hvis du ikke har en valentine og er lei deg for det i dag. og sentrums er perfekt hvis du har en valentine, for da kan dere joine ungdomsmøtet sammen. så sentrums er perfekt å bli med på i dag. du kommer ikke til å angre.

kjeder du deg?!..da kan du sjekke ut #sentrums på instagram! mange bra bilder, og du får en liten smakebit av det sentrumkirken er, hihi. i morgen er det jo som vanlig ungdomsmøte på IOGT, storgata 64, kl 19:30 - så hvis du bor i sandnesområdet vil jeg absolutt anbefale deg å ta turen innom. du kommer ikke til å angre, det kan jeg love deg. du bruker noen timer av livet ditt - og kan få hele livet ditt forvandlet. woho, det er en bra deal! bra folk, god stemning og tidenes gud. sees i morgen da ((:

julekonsert

i dag var det julekonsert i sentrums, noe som var veldig bra! fikk ikke med meg alt, ettersom jeg var vertskap - men sentrumkirken har sykt mange flinke folk! det slår meg hver fredag og søndag at vi har usedvanlig mange som er usedvanlig flinke. 

etter det var vi en stor gjeng fra SK_ungdom som dro på coffeeberry, og det var selvfølgelig veldig koselig. bedre gjeng skal man lete lenge etter.

-hva har du gjort i dag?

jeopardyetter jobb i går dro jeg rett til sentrums, og det var som alltid veldig bra. etter ungdomsmøtet var det jeopardy - bra quiz der vi fikk svaret og måtte stille spørsmålet. nicenice. en av jokerlukene endte med et røykbelagt gulv, haha. det var sykt kult - skulle egentlig legge ut en video av det, men det går visst ikke an å få instagramvideoer større enn 600px + at det ikke gikk an å midtstille den.. layout er viktig vet dere!
i dag har jeg vært på jobb to ganger, og så har jeg vært på besøk hos solveig aka world best bigsis. wii.
-har du gjort noe spesielt så langt i helgen?

#SK10år

helga var fantastic! det hele begynte på fredag med åpent ungdomsmøte for alle aldre, og det ble jo bare rett og slett tidens start på en bra helg. etter møtet ble det pizza, etterfulgt av filmkavalkade med videoer fra de siste ti årene. lættis. det er så sykt mange geniale videoer, det må lages flere av de i nærmeste framtid.på lørdags kveld var det gallamiddag, så da var det tapas og kake - veldig nice. var også litt taler, musikk og sånt. en veldig koselig kveld med veldig bra folk.

i går avsluttet vi det hele med festgudstjeneste, woho! hver søndag i sentrums er forsåvidt en fest, men i går tok vi fram det lille ekstra. tretti-førti kaker stor på bordet etter gudstjenesten, og det smakte rett og slett helt fantastisk. -hva gjorde du denne helgen?

BRA HELG I VENTE

de neste dagene skjer det såå mye nice med sentrums, wii. først er det jo ungdomsmøte som vanlig i dag, og dit kommer alexander botn + at det er konsert med TASE etterpå. de har ikke spilt sammen på flere år, så det blir rett og slett en liten reunion for bandet. n i c e. i morgen kveld skal jeg på jentekveld med noen av de beste jentene fra sentrums, og det kommer til å bli såå koselig! chilleklær, film og snop - blir digg. på søndag er det først vanlig møte, og dit kommer åge åleskjær, så det blir nok bra. på kvelden er det pizza her hos meg sammen med en stor gjeng av de som er med og bidrar i sk_ungdom. som om ikke det var nok - på mandag samles sentrumkirken aktiv! vi starter feiringen, ettersom det er 10årsjubileum om en uke!! gleder meg masse til både denne helgen og neste! skal blant annet tilbringe tid med disse bra folkene:-har du en bra helg i vente?

fish fingers

nåå føler jeg at vi har juleferie, haha. om tre uker er det riktignok prøveperiode med prøver hver dag i to uker, men det er jo en stund til da. så nå skal dere slippe å lese om prøver på en stund, tihi. bortsett fra en matteprøve i slutten av neste uke, men matteprøver kan man jo ikke øve stort til uansett - så ja. 

i dag smakte jeg fiskepinner for første gang i mitt liv, og det smakte faktisk helt annerledes enn jeg hadde forestilt meg. konsistensen var også helt annerledes, men det var godt! nå står rundstykkene i ovnen, gleder meg siick til å spise etter å ha vært på fotballtrening ((:

-har du mange prøver for tiden?
-liker du fiskepinner?

#SentrumsBnWpå søndag var det black n' white party med de frivillige i sk_ungdom, altså alle som er med i et team!! alle hadde på seg svarte og hvite klær, og det så enormt bra ut! det var mye godt, photobooth, musikk og generelt god stemning. wii. digger å være en del av dette, BIGTIME. bedre folk enn de der skal du lete lenge etter altså. 

skal legge ut noen bilder fra photoboothen senere, her har dere ihvertfall en smakebit på hvor nice det var. ble sykt mange bra bilder, hihihi.
-hva gjorde du i helgen?

friday night i går kveld var jeg vertskap under ungdomsmøtet i sentrums! kjekt det altså. etter møtet brukte jeg en time på å finne veien til ingrid som skulle ha åpent hus, kunne brukt ti minutter om jeg ikke hadde tatt tidenes omvei + kjørt mange veier jeg ikke skulle, haha. jaja, jeg kom meg fram til slutt, og det ble en veldig koselig kveld. varmt var det også, så å kjøre hjem i skjørt klokka halv to var ikke kaldt i det hele tatt. det er meldt fint vær hele helga, så det lover jo bra for de neste to dagene.

når dere leser dette er jeg hos terje, skal være med han og sofyy hele dagen. wii.-hva gjorde du i går kveld?

perfek avslutning på sommerferien

da var sensommer over for i år, og det har vært en veldig bra helg!! jeg har vært vertskap hele helgen, så har hjulpet til med diverse i forhold til møtene. vet egentlig ikke hva jeg skal si annet enn at det var veldig nice. speechless. neida. joda. det var ihvertfall en perfekt avslutning på sommerferien, og i morgen er det back to school. 

etter møtet i dag kom solveig og marius hiten liten tur og spist muffins&godteri siden marius har bursdag, grattis!! nå skal jeg joine dem på viking-brann, selv om jeg ikke heier på noen av de lagene. neste helg kommer rosenborg til sandnes, så da blir det også kamp! wii.


-hva har du gjort denne helgen?

IT'S ONnå er sensommer i gang, og når dere leser dette er jeg på åpningsmøtet, wiii. i går kveld var det jo som nevnt en kickoff, så det var et møte med en del av de som går fast i kirka. i formiddag var det også et ungdomslederseminar med en av de som skal tale denne helga - nick australia. sammen med kona sarah kommer han alstå helt fra australia for å være med på sensommer, og det kommer også to stk fra london som er med i lovsangsteamet. nicenicenice, dette kommer til å bli en sykt bra helg! du kan fortsatt få med deg noe av sensommer, sjekk eventet på facebook HER.

-har du vært på festival i sommer?
-joiner du sensommer? :D:D:D::D:D ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits