#1STAiOslo

dro til oslo i dag tidlig sammen med klassen, så nå har vi vært her en dag. føles riktignok ikke som at vi kom i dag, ettersom vi har gjort en del i løpet av dagen.

vi begynte med starbucks da vi kom på gardermoen, før vi tok flytoget til sentrum. vi satte fra oss bagasjen, og dro rett til høyesterett. etter omvisning i hele bygget, fikk vi litt fritid før vi stakk innom rådhuset. deretter dro vi til nobels fredssenter og fikk nok en omvisning. etter det var det fritid resten av kvelden - så da ble det litt shopping, før jeg og en gjeng dro på en sykt nice italiensk restaurant - sykt bra service og sykt bra mat!!

-har klassen din vært på klassetur i år?
-hva har du gjort i dag?

hjemme bra, borte best

det er vel ikke bare jeg som er helt uenig i "borte bra, hjemme best"? det er jo mye morsommere å reise enn å være hjemme, no doubt. jeg er ihvertfall back i athen, og har startet hjemreisen. vil absolutt ikke hjem til kalde norge. mens jeg har vært borte har det faktisk vært nede i fem(!!) grader, det er jo faktisk på grensen til tragisk. jeg har blitt vant til tretti grader og skyfri himmel. jaja, har ihvertfall kost meg!!

nå er det københavn next, før jeg lander i stavanger i åttetiden. ha en fin dag!

//dro fra dette i dag tidlig liksom...

-hva gjør du i dag?

chicken souvlaki

da var den siste dagen på kypros snart over, dessverre.. det har vært en superfin uke, og jeg har hatt det utrolig digg i varmen, wii. kommer til å savne dette altså!

i dag lå jeg og solte meg til fem, før jeg dro på starbucks for tredje dag på rad for å drikke min daglige creme chocolate. nå har vi nettopp vært ute og spist, og jeg spiste chicken souvlaki - det samme som jeg spiste den første dagen her nede. viktig å avslutte på best mulig måte. var utrolig godt!!

-har du smakt chicken souvlaki?

tan, bath, eat - repeat

..og sånn går dagene. er utrolig digg å bare chille med podcasts og musikk ved bassenget, for så å bade litt i havet en gang i blant. hihi. var crazy mye bølger i dag, siden det var mye vind. wii.

i dag var jeg innom x antall turistbutikker også da. alle selger det samme, men jeg tenker alltid at jeg kommer til å finne noe nice - noe som aldri stemmer. jaja, er morsomt å se på sånne ting synes jeg!

-hva har du gjort i dag?
-pleier du å kjøpe ting i turistbutikker?

another day on cyprus

i dag lå jeg ved bassenget like lenge som i går, så det var selvfølgelig utrolig digg. badet i havet innimellom da, naturligvis. er såå herlig temperatur både på land og i vannet - ikke for varmt og ikke for kaldt. for en måned siden var det 40 grader her hver dag, men det synes jeg er litt for varmt.. så det at det er litt i underkant av 30 grader nå, passer meg perfekt. i havet er det cirka 25 grader, så det er også herliig! da terje kom hjem spiste vi sausage n' piata, før vi dro til "gamlebyen", noe som var veldig nice. utrolig koselig med smale gater full av kafeer og restauranter!!

-er det fint vær der du tilbringer høstferien?

cyprus livin'

lå ute og solte meg fra ti til fire i dag, noe som var veldig digg! badet i havet en halvtime og litt i bassenget også da, er alt for varmt til å la være å bade. digger at terje faktisk bor på stranda, det er jo genialt.

da terje kom hjem dro vi på my mall, som er kypros' største kjøpesenter. fikk med meg noen fine ting hjem, er veldig fornøyd!!

//fin view fra frokostbordet har jeg ihvertfall

-hva har du gjort i dag?
-hvor tilbringer du høstferien?

troodos

//skrevet tidligere i kveld, men da funket ikke bildeopplastingen på appen.

heii. dette har vært en sykt bra første dag på kypros! vi begynte dagen med noen timer i sola og middelhavet, før vi kjørte vannscooter(!!). det var sykt nice og crazy mye bølger, haha. etter det tok vi det chill ved bassenget, før det ble en roadtrip til troodos. var bl.a. innom et waterfall på turen, der det var fult av turister, men det var ikke akkurat veldig spektakulært, haha. spiste middag på veien hjem, og nå skal vi nok ut igjen en tur hvert øyeblikk. wii, liker denne høstferien.

-hva har du gjort i dag?

travelling

nå er jeg på flyplassen i athen, og skal sitte her i cirka tre timer. stod jo opp klokka tre, og klokka fire kjørte marius meg til flyplassen. har vært innom københavn også, men nå er det ikke flere mellomlandinger før jeg er på kypros!! wii, blir så nice. hver gang jeg er ute og reiser blir jeg minnet på at flyplassene i norge er tragisk dårlige. elsker når det er mange butikker på flyplassene. det eneste kjipe her er at det kun er merkebutikker - noe som gjør at jeg ikke har råd til noe, haha. fant for eksempel en superfin lommebok på victorias secret (de hadde ikke bikinier dessverre....), men den kostet jo liksom nesten to tusen kroner, og da er det jo faktisk ikke verdt det. jaja, så sparte jeg de pengene til shopping på kypros ihvertfall. dere får ha en fin dag, så blogges vi når jeg er framme!

-hva skal dere i høstferien?

SISTE DRYSS FRA LONDON-har du vært i london?
-hva synes du om bildene? 

BILDER FRA LONDON EYE
//stod med hodet på skrå, så derfor så håret litt skjeivt ut, heheh.


-har du vært oppe i london eye?
-hva synes du om bildene? 

BILDER FRA MADAME TUSSAUDS

//madame tussauds var egentlig ikke som jeg hadde sett for meg i det hele tatt. voksdukkene var jo i forskjellige rom, og de stod liksom over alt - noen midt i et av rommene, noen inntil veggene og egentlig bare plassert helt randomt. da vi skulle ut, måtte vi først gjennom en sånn skrekk-greie der det kom folk og skremte oss i em mørk tunnell. så måtte vi kjøre fem minutter i en "taxi" der man skulle sitte to og to. etter det  stod vi i kø ganske lenge, før vi så en film i 4D. trodde liksom at det kun var voksdukker der, men deeet var det jo ikke. hihi. er ihvertfall veldig gøy å ha vært der, man må jo nesten innom hvis man er i london!

-hva synes du om bildene?
-har du vært på madame tussauds?

on my way home

atm sitter jeg på flyet på vei hjem fra london. liker det absolutt ikke, har ikke lyst til å komme hjem til snø, sørpe og drit. synes godt vi kunne vært en uke i stedet for fem dager. har ihvertfall vært en superkoselig tur sammen med klassen, en perfekt avslutning på ti/tre år! i morgen er det tilbake på skolen, noe jeg tror blir en utrolig stor nedtur etter denne turen. jaja, vi blogges når jeg er hjemme.
-har du vært i london?
-hva gjør du i dag? 

LONDON DAG 3

dette var siste dag i london, skulle ønske vi kunne vært her i noen dager til. har ihvertfall rukket å gjøre ganske mye! vi begynte med å dra til madame tussauds, og vi var der i et par timer. var skikkelig gøy der, men var en liiiten skuffelse at one direction skulle komme dit på torsdag. to dager ifra liksom. jaja, var jo mange andre der som var kule å ta bilde sammen med. etter at vi hadde vært der, gikk vi på mc donalds og spiste lunsj, før vi tok t-banen til london eye. vi tok den en runde, og tok t-banen opp igjen til oxford street. der gikk vi i litt over to timer, så fikk shoppet det siste. i går hadde vi ikke gått hele oxford street, og det viste seg at forever21 bare var rundt hundre meter bortfor der vi stoppa i går. vi fant den ihvertfall i dag, så det var braa! nå skal vi snart ut å spise, og så skal siste kveld i london nytes!  legger ut bilder fra madame tussauds og london eye når vi kommer hjem, er så syykt treigt nett.

//ALT FOR MYE VIND.. 
-har du vært på madame tussauds eller london eye?
-vil du se flere bilder fra london når jeg kommer hjem? 

LONDON DAG 2

i dag har vi shoppet hele dagen. vi dro til oxford street i tolv-tiden, og så gikk vi rundt i to timer først. etter det spiste vi, før vi gikk rundt i litt over tre timer. så spiste vi igjen, og shoppet i enda en time. rakk ikke gå noe som helst i gata som går på tvers av oxford street, var aaalt for mange butikker å komme seg igjennom. brukte jo selvfølgelig mest tid på topshop og primark, begge de to butikkene var jo huuuge. fikk ihvertfall kjøpt meg toms, noe jeg hadde planlagt at jeg skulle kjøpe. kjøpte også mange andre fine ting som ble med meg tilbake til hostellet, tenkte jeg skulle vise dere innkjøpet når jeg kommer hjem. i morgen skal vi på madame tussauds og london eye, blir nok superbra!-har du shoppet i oxford street?

LONDON DAG 1

daa er vi tilbake på hotellet igjen! har vært en veldig bra dag! begynte med å spise english breakfast, før vi tok sightseeingbusser litt rundt om i byen. vi stoppet et sted og spiste mat, men ellers bare kjørte vi rundt. kjørte blant annet forbi big ben, buckingham palace (som var en stoor skuffelse, ser mye finere ut på bilder som er lagt ut på internett) og hyde park. etter det var vi på mc donalds og spiste middag, før vi gikk innom starbucks for å kjøpe milkshake. etter det dro vi til hillsong, som er en stoor pinsemenighet med 10 000 mennesker på hver gudstjeneste, noe som var heelt amazing! det var jeg som hadde foreslått at vi skulle dra dit, så da var det ekstra nice å være der. helt amazing!


-hva synes du om bildene?

IN LONDON

kjørte hjemmefra tidlig, og møtte de andre på flyplassen litt før halv tolv. så var vi på flyplassen i et par timer, før vi tok flyet til london. da vi kom fram tok vi toget mot sentrum, og så tok vi t-banen videre. det gikk ikke særlig bra, det var nemlig seks stykker som ikke kom seg på før dørene lukket seg. var bare morsomt da, de tok den neste t-banen som kom. heldigvis hadde en av de fått med seg hvor mange stopp fram de skulle, så da var det egentlig null stress. nå har vi bare spist her på hostellet + fikset internett. egentlig skulle bare internett funke i fellesrommet nede, men det funker på rommet også! ble såå glad da jeg fant det ut. ikke fordi jeg har tenkt å sitte på macen hele tiden, men fordi det er så stress å gå ned med macen hver gang man bare skal sjekke en liten ting liksom. da blir det lettere å blogge også. slenger med et par bilder fra dagen. blir bedre bilder i morgen, for da skal vi gjøre noe mer spennende enn det vi har gjort i dag, hihi!

-har du vært i london?

LONDON TOMORROW

iiiiiiik! JEG SKAL TIL LONDON I MORGEN. hvis du har lest bloggen min en stund, vet du at jeg siden i høst har vært med på å samle inn penger til klassetur. vi skulle egentlig begynne i åttendeklasse, men vi var så sykt treige at vi aldri kom i gang. i høst skjønte vi at vi var nødt til å starte hvis vi faktisk skulle komme oss til london, så da var det bare å ta i et skippertak og begynne å spare. vi har samlet inn rundt 100 000 gjennom sandkaka UB (må jo være det fineste navnet på en ungdomsbedrift ever), kryddersalg, flaskeinnsamling, kakelotteri osv. det har vært såå verdt det, for i morgen drar vi faktisk!

i åttende vurderte jeg faktisk å trekke meg fordi vi skulle til london. jeg ville heller dra til praha, noe jeg fortsatt egentlig vil. london er liksom et sånt sted man drar en gang i løpet av livet uansett. vet jeg hadde angret sykt om jeg trekte meg, så jeg er veldig glad for at jeg ikke gjorde det da. blir en sykt bra avslutning på 10/3 år sammen! husker det som om det var i går at vi gikk rundt på skolen og bare "wii, bare tre måneder igjen". jeg tar med macen, så skal prøve å oppdatere dere, men vi har ganske mye vi skal gjøre hver dag. vi blir der til onsdag! det er seks stykker i klassen som ikke skal være med, så da er vi tretten som drar. gleder meg sykt, ønsk oss god tur!
ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits