siden sist

jeg bidro sammen med en stor gjeng fra sentrumkirken under barnas by. det varte i fire dager, og jeg var med på tre av de. det var sykt bra stemning i sandnes hele den uka - sånn burde det vært hver lørdag! honningbarna spilte på ruten den nest siste dagen, og vel, jeg synes det kunne blitt bedre promotert. det var lite folk, ikke topp stemning (utenom noen punkerfolk som stod helt framme). synes litt synd på bandet altså, haha. jaja.har hengt med venner, både hos meg, hos de, på restaurant, ute og ja. overalt egentlig, heh. jeg og maria har kjøpt oss fake pennybrett, så jeg har rett og slett blitt swag siden sist, hihi. får det ganske bra til også, så det er jo gøy. har også (seff) vært i sentrums. nå er det ikke flere ungdomsmøter før i august.. kjipern. var en sykt bra avslutning ihvertfall - sommerfest med punsj, is, bær, konkurranser, kåringer, lovsang, appell og god stemning. gleder meg allerede til august, hihi.

uoffisielt har jeg hatt sommerferie i to uker!! sykt digg. kom ikke opp i muntlig eksamen, så da slapp jeg unna all eksamen i år. måtte på skolen i går, der vi ryddet før vi dro bort i sandneshallen. der hadde vi 10 konkurranser - 1STA mot 1STB mot 1MK. vi vant!! så tok vi sommerferie med en god følelse - alltid digg å vinne. har egentlig ikke offisielt sommerferie før i morgen da, haha. vgs ass.

-har du gjort noe gøy i det siste?

bye bye long hair

i går dro jeg til stavanger etter skolen sammen med therese. kjøpte bikini og litt andre småting til sommeren, så det var niice. på kvelden var jeg på danseforestillingen til 2. klasse på vågen, der blant annet maria danset, hihi. de var veldig flinke!!

i dag hadde vi fri, så da dro jeg til frisøren(!). hadde ikke klipt meg på to år, så det var vel på tide. hadde faktisk lengre hår enn det som alltid har vært målet mitt, og egentlig syntes jeg det var for langt. gikk ikke til hvem som helst, for det er jo ikke en hemmelighet at frisører alltid klipper for mye. gikk til karoline, så da visste jeg at håret ikke kom til å bli for kort, wihu. trist, men digg. var ikke snakk om sykt mange centimeter da, men jeg ser ihvertfall veldig stor forkskjell selv.

etter det dro jeg bort på akademiet selv om vi hadde fri, siden vi i ny generasjon hadde bestilt to store kaker som vi skulle dele ut. det var nice, og alle ble veldig glade. siden det var ganske få folk på skolen i dag, kjørte vi bort til vågen og delte ut den andre kaka der. glade elever på både akademiet og vågen!

-har du gjort noe spesielt de siste dagene?
-er det lenge siden sist du klipte deg? 

mye nice

i går kveld var jeg og noen jenter hos karoline, og vi spiste brownie og iiis - sykt digg. vi hadde to fritimer i dag, så da fikk jeg faktisk sett danseeksamenen til 3. klasse på vågen VGS. kjenner en av de som danset, og de var utrolig flinke alle sammen! hang litt med my girls etterpå, før jeg gikk tilbake til skolen. hadde tre unødvendige timer, før vi fikk gå litt tidligere. satte meg ute i sola fram til det var bønnemøte med SK:ungdom. etter det gikk jeg og helen på coffeeberry, så det var kos as usual. dro hjem en liten tur, før jeg kjørte ned til sandnes igjen og møtte noen jenter. vi dro på bluebird i stavanger - det er nemlig åpen mic der annen hver tirsdag. kjekt! merker så sykt godt at vi ikke har skolearbeid som må gjøres, får tid til sykt mye nice.

-hva har du gjort i dag?

fiin helg

jeg har hatt en fiin helg, så det har ikke blitt tid til så mye blogging dessverre.. på fredag dro jeg på trening rett etter skolen, før jeg dro til bruttern i stavanger. kjørte rett til ungdomsmøtet i sentrums, etterfulgt av åpent hus as usual. fredagen er ikke den samme uten sentrums, virkelig. lørdags formiddag gikk til å rydde IOGT (der vi har ungdomsmøtene), og det ble virkelig helt fantastisk fint og ryddig i forhold til hva det har vært tidligere. fikk besøk etter det, og vi lagde pizza, aah. senere på kvelden ble det girls night med alle som skal servere i et bryllup til sommeren. en bra lørdag med andre ord!

i går ble temaet "dypere" oppsummert i sentrums, gjennom en veldig bra panelsamtale. etter møtet dro jeg på mc donalds med en gjeng og kjøpte mat, før vi satte oss på brygga og koste oss i sola. jeg spiste kun en mcflurry, og det var veldig bra - vi dro nemlig til kjartan for å grille etterpå. hihi. fikk besøk på kvelden, og det var selvfølgelig veldig koos. såå ja, har gjort mye kjekt denne helga, er så digg når det er fint vær!!

-hva gjorde du i helgen?

DIGG VÆR

etter skolen i går øvde jeg på naturfag i sola, noe som var herlig. elsker at jeg blir brun veldig fort, fikk sykt skille på de to timene jeg lå ute, hihi. etter det tok jeg meg en joggetur, før jeg fikset meg og dro på LINK. der var blant annet trine, som kom hjem fra USA på mandag. wii, sykt kjekt å ha henne tilbake!! etter LINK dro jeg videre på besøk. fiin onsdag!

i dag dro jeg på stranda, der jeg solte meg og øvde litt på naturfag. fikk ikke øvd sykt mye, men fikk derimot brunfarge. så da går det fint, sier vi! prøven vi har i morgen teller ingenting uansett, og dessuten kan jeg det meste. skal øve litt nå, før jeg drar til anna med en gjeng - vi skal spise tapas, wihuu. alle er så happy når det er fint vær - det liker jeg.-er det fint vær hos deg?

DIGG TIRSDAGjeg, therese og emilie dro på coffeeberry i engelsktimene i dag, ettersom den siste muntlige vurderingen i engelsk er valgfri og ingen av oss trenger å ta den. jobbet litt med geografi, mens jeg drakk tidenes beste iste, aah. digg! mye bedre å jobbe med skole når man sitter på coffeeberry, virkelig. i tillegg fikk vi fri siste time, så da kjørte jeg rett hjem og lagde middag, før jeg dro ned igjen til sandnes på bønnemøte.

etter det dro jeg på stranda med therese, og vi gjorde litt skolearbeid, heh. chillet bare max og solte oss. digg tirsdag! nå skal jeg bruke resten av kvelden på å øve på geografiframføring - i morgen har jeg min aller siste vurdering i geografi noen sinne. wii.

-hva har du gjort i dag?

det viktigste

i går var det dåp i sentrums! siden det var så fint vær, var dåpen på vågen - i et vanlig basseng. det var det for noen år siden, bare at det var ved det andre lokalet, men i det siste har vi brukt andre lokaler som har basseng. synes det er mye kulere når man faktisk bruker et basseng som dette, og viser at det ikke er det som er viktig - men den bestemmelsen som er tatt. malene var en av de som døpte seg - så da ble det feeest hos henne etterpå. masse mat, kaker og bra folk, hihi.LØRDAG

i dag var det pappaløp med sentrums - alle pappaer kunne bli med og løpe rundt gisketjernet så mange ganger som mulig på 20 minutter. poenget var å samle inn penger, via sponsorer, til little friends som er en førskole i makedonia. det har vært liknende løp de to siste årene, men i år var det altså kun for pappaer. flaks for meg. heheh. det gikk veldig bra da, og jeg tror de greide å samle inn en del penger. i tillegg til selve løpet, var det kafé, grilling, og litt div.

det var btw syyykt fint vær, men jeg kunne ikke nyte det i dag heller (utenom da jeg var ved gisketjernet da).. måtte nemlig gjøre matte da jeg kom hjem, så hvis jeg ikke får toppkarakter på mandag.. ..da blir jeg sykt irritert. da er all jobbingen bortkastet, og to uker med skolearbeid kunne vært erstattet med to uker med sol og chill. åh. skal ikke gjøre matte i kveld da heldigvis, ettersom jeg skal se finalen i champions league. go real!-hva har du gjort i dag?
-har du noen avgjørende prøver ila uka som kommer? 

kan ikke nyte det

jaa, som dere ser ble jeg blograped i dag, haha. jonas hadde plutselig mobilen min, og siden han elsker bloggen min(<3<3<3) så måtte han selvfølgelig poste to innlegg.. lol. gøy for meg å se tilbake på om to år, ikke så gøy for han.

anyways: i dag pøste det ned da jeg kjørte til skolen, men da jeg dro hjem var det sol og over 20 grader i skyggen. wii. har ikke vært ute for å nyte det fine været, ettersom jeg har tre store vurderinger neste uke. så jeg kommer til å bruke resten av denne uka + hele neste uke inne.. trist, men sant. satser på jeg får igjen for det da, ellers er det jo wasted time. det hadde virkelig vært nice å henge ute nå! etter neste uke er det riktig nok ingen vurderinger igjen (unntatt en eventuell muntlig eksamen), så DA blir det chill. håper jeg.

-har du mye skolearbeid for tiden?

17. mai-helgen

på fredag kjørte jeg, solveig og marius til bergen, wiihu. vi skulle nemlig feire 17. mai der, noe som var utrolig koselig. jeg møtte mange jeg ikke har møtt på lenge, spiste masse god mat og bare koste meg veldig. det beste med 17. mai var fyrverkeriet i byen på kvelden! veldig nice! det hadde jo aldri funket i nord-norge, ettersom det er lyst hele døgnet nå. fordelene med å bo i sør (vest) altså. så ja, det var en vellykket helg!!-hadde du en fin helg?

YOLOdays

woups, hva skjedde med bloggingen? jeg skal skjerpe meg - det er jo så kjedelig å ta bilder når jeg ikke legger dem ut, haha. ihvertfall; helgen var utrolig bra - sentrums og åpent hus på fredag, coffeberry og eurovision på lørdag, sentrums og fotball hos bruttern på søndag. 

i går var jeg på sandnes ulf - rosenborg, og det gikk jo veldig fint!! følte meg forever alone der jeg satt i svart/hvitt mellom alle de lyseblå ulf-tilhengerne, haha. vi scorte et tidlig mål, pluss et mål i andre omgang - så da ble det 2-0 til RBK. wiihu.

i dag dro jeg til anna etter skolen, før vi stakk på bønnemøte med litt folk fra SK:ungdom. etter det kjørte jeg hjem, var hjemme i tre minutter, og kjørte ned til anna igjen, haha. vi var blant annet ute og skatet, dvs vi prøvde å skate. det gikk relativtfint da, og jeg kan garantere at vi kommer til å bli sykt flinke. tok også turen innom coop mega, siden vi er så yolo. fant et kult speil:

haha, sykt nice. nå skal jeg øve litt på en tyskframføring som vi har i morgen, så da blogges vi forhåpentligvis i morgen!

-hva har du gjort de siste dagene?
-kan du skate? 

de første dagene i mai

woups, en uke siden sist. vel, jeg har gjort en del den siste uka - og nøt fridagene virkelig! på onsdag sluttet jeg på skolen halv elleve etter å ha hatt vurdering i samfunnsfag, og så var det LINK på kvelden. på torsdag gikk jeg og en gjeng på tur til vedafjell, noe som var veldig nice. det tok litt over en time, og da vi kom opp på toppen spiste vi godteri og frukt og bare koste oss. etter turen satte vi oss i sola og chillet med resten av godteriet.anna og kristoffer ble med hjem til meg, og så lagde vi middag her. etter det tok vi en roadtrip, og var blant annet innom stranda og noen andre steder. 

da jeg kom hjem spiste jeg kveldsmat hos solveig, før vi dro til sentrum for å hente mamma og pappa som kom med toget. plutselig stod min kjææære joachim rett foran meg!! han kom rett og slett på overraskelsesbesøk, og hadde ikke avslørt seg i det hele tatt. jeg ante virkelig ingenting om at han skulle komme hit, så det var utrolig koselig!!etter at jeg hadde hentet dem, møtte jeg anna, kristoffer og magnus igjen, siden vi skulle sove i telt! hihi. det var en veldig bra overnatting, sykt morsomt..

på fredag var jeg på kvadrat med joachim. på kvelden dro vi på sentrums, og det var en veldig(!) bra kveld!! det var åpent hus hos meg etter møtet, og de siste dro klokka 04, hihii. david hasseløy var på besøk i sentrums hele helgen, så på lørdag var det ungdomsledersamling med han. bra fyr! var i bursdag på kvelden, noe som også var veldig koseliig. søndagen ble brukt i sentrums, etterfulgt av middag hos bruttern. fikk besøk på kvelden, og vi så film og bare chillet.

-hva har du gjort disse første dagene i mai?

#badeførførstemaii dag og i morgen har vi samfunnsfag hele dagen, der vi skal ha framføring/samtale med læreren. jeg har det i morgen, så hadde fri i dag. begynte dagen med å trene sammen med ingrid, diiigg. etter det bestemte jeg meg for at jeg var nødt til å bade før 1. mai - og siden jeg ikke gidder å gjøre det i morgen, tok jeg det like greit i dag. det har jo vært fint vær og veldig varmt lenge nå, men i dag var det ikke like varmt i lufta. egentlig like greit, for da føltes vannet varmere uansett. fikk en del blikk kan du si, haha. forfriskende var det ihvertfall! senere dro jeg på bønnemøte med en gjeng fra SK:ungdom, før jeg dro hjem igjen og øvde på samfunn. skal bruke resten av kvelden på å øve, og så er det helg i morgen klokken 10:15. 

-har du badet i år?

summerdaysnok en dag med over 20 grader i skyggen, herliiig. hadde halvdag i tysk, noe som gikk relativt greit. vi kunne bruke maks tre timer, men jeg gikk etter to - faktisk som en av de siste. haha, så ut til at både tysken og spansken var veldig kort. etter det gikk jeg bort til sentrumskontoret og gjorde litt forberedelser til sentrumkirken AKTIV som var i kveld. dro hjem i tre-tiden, før jeg spiste middag og øvde på samfunnsfag helt til jeg dro på sk AKTIV. litt kjipt å bruke hele denne fine dagen inne, menmen (og da tenker jeg på samfunnsfag, ikke at jeg måtte være på sentrumskontoret, hihii. det er kjekt, samfunn er ikke kjekt). på onsdag kl 10:15 har jeg helg, så satser på like fint vær da! sk AKTIV var veldig bra - årsmøte, masse digg mat, lovsang og litt annet div på en gang!!

-er det fint vær hos deg?

sommer i april? JA TAKK.

etter sentrums dro jeg og en gjeng til stavanger! vi dro først innom sjokoladepiken, der jeg ironisk nok drakk en smoothie - så langt fra sjokolade som mulig, hihii. etter det gikk vi rundt, kjøpte is og bare koste oss i det fine været. det var over 20 grader i skyggen, og det var sykt digg! det har vært fint vær lenge nå, og jeg ELSKER det. sommer i april? JA TAKK.

da jeg kom hjem dro jeg på trening med ingrid og eli, og etter det har jeg øvd litt på noen grammatikkgreier i tysk. har nemlig halvdag i morgen, så satser på at det går fint. skal øve litt til nå, før jeg legger meg. det som er digg med prøveperioden(e) er at vi begynner klokka ni!! en halv time senere enn ellers, og det utgjør virkelig en stor forskjell altså.

-hva har du gjort i dag?

almost not busted

det med sminkefri dag på tirsdag var bare fake, og den ekte kosmetikk-frie dagen var i dag. jenter som hadde sminke og gutter som hadde voks ble dynka i vann rett innenfor inngangene.. haha, glad jeg droppa (deler av) sminken. ingen fant ut at jeg hadde sminket hud og bryn, heeelt til jeg gikk gjennom kantina i storefri. plutselig ble jeg omringet av russ, og de prøvde å sprute vann på meg med vannpistol. jeg hold foran ansiktet og sa at jeg ikke hadde sminke på, men da de spurte hvorfor jeg holdt foran ansiktet hvis jeg ikke hadde sminke på - daaa hadde jeg ingen gode argumenter, haha. så de begynte å bære meg bort til noen som hadde mer vann, men akkurat da gikk min kjære norsklærer forbi og sa at jeg måtte si ifra hvis jeg trengte hjelp. mitt umiddelbare svar var "jeg trenger hjelp", så da fikk han de til å slutte. litt feigt, ja, men jeg ville ikke være klissvåt + det var ny generasjon.. hihi. så jeg kom relativt billig unna, wihu. heldigvis er akarussen mye snillere en russen på de andre skolene, så det at jeg ble litt våt gjør ingenting - det hadde tross alt vært ti ganger verre hvis jeg hadde gått på feks sandnes, for da hadde jeg nemlig blitt kasta i et tjern... vi fikk fri etter storefri, og hadde kun ansvar for å gjøre noen oppgaver i naturfag før søndag. jeg gjorde de i går, så da dro jeg hjem med en gang, etterfulgt av trening med ingrid(:

-har russen gjort noe spesielt på din skole?

grilling

planen var egentlig å dra på stranda etter skolen i dag, men det ble ikke noe av det ettersom værmeldingen ble endret. det var varmt, men ikke nok sol til stranda liksom. derfor dro jeg og therese til sandvedparken i stedet, der vi grillet pølser og spiste is&jordbær. sykt digg! etter det dro vi til meg og så filmen som er laget av boka vi har lest i engelsken. jeg sov riktig nok under halve filmen, greier virkelig aldri å holde meg våken under filmer. jaja. ellers har jeg trent og gjort litt skolearbeid, og kommer nok til å fortsette med litt diverse skolegreier resten av kvelden.

-hva har du gjort i dag?

russen er i gang

i dag skulle russen vaske av sminken til alle som hadde sminke på, men jeg er glad jeg ikke kom på skolen uten sminke - for de gjorde ingenting, haha. greit det, da. kanskje det var fordi det er så fint vær, og når det er fint vær er alle happy - og derfor kunne de jo ikke gjøre noe så slemt mot noen stakkars førsteklassinger. vi fikk riktig nok besøk av noen russ i flere av timene, ettersom de skulle ta litt russeknuter og sånt. koselig med besøk, hehh.

denne uka er relativt chill, og neste uke har vi en miniprøveperiode før det er frii. det er nice! etter skolen i dag var det bønnemøte med SK:ungdom, og etter det var jeg på sentrumskontoret. dro på trening med ingrid da jeg kom hjem, og vi hadde tiiidenes beinøkt. dro på butikken etter trening, og nå har jeg nettopp spist god mat(: 

-har russen gjort noe spesielt på din skole?
-hva har du gjort i dag? 

siste dag i påskeferien

da var påsken over, og jeg er hjemme etter en fin uke i kåfjord. det ble både snøscooter og snowboard, så da er jeg fornøyd!

kom hjem sent i går kveld, men jeg måtte som vanlig pakke ut uansett. haha. det var ihvertfall utrolig digg å komme tilbake til SOMMER, wii. har vært hos terje&sofia i dag, og jeg satt ute på terrassen i flere timer og solte meg mens jeg leste en bok. liker at jeg blir brun allerede i april. var nettopp ute og jogget i 19 grader og sol, kunne altså jogge i shorts. i april. jeg er ikke vant til dette altså. liiiikeit. hihi. nå må jeg lese ferdig boka jeg begynte på i formiddag, den skal nemlig være lest til i morgen. vel, så lenge det blir gjort spiller det vel ingen rolle når man gjør det? 

-har du hatt en fin påske?

DIGG

dårlig blogger i påska ass. har forsåvidt vært dårlig blogger helt siden jeg flyttet.. så gjennom arkivet fra 2013, og for akkurat et år siden var jeg myemye flinkere til å blogge. mange bra innlegg og mange bra bilder. nå er det korte innlegg og iPhonebilder som er tingen, haha. har jo på en måte ikke hage, uteplass og sånt i sandnes, så da blir ikke speilrefleksen like flittig brukt som tidligere. ser jo også resultater av det på leserantallet, det var dobbelt så høyt for et år siden. HEHE. skal prøve å gjøre noe med saken, fint at det ihvertfall er noen som fortsatt leser bloggen min.

anyways; har vært på besøk og hatt besøk hele tiden de siste dagene. ellers har jeg stått på snowboard og kjørt snøscooter - digg!


//joachim aka min littlebrother from another mother aka søtingen min i farta


//vafler med alicesøta


-hva gjør du denne ferien?

påskesnø

i går snødde det syykt mye! jeg og joachim tok en tur på snøscooter, koselig tur med gutten miiin.

på kvelden lettet det opp, så da ble det perfekt for snowboard og slalom. pappa kjørte meg og joachim opp på snøscooter, slik at vi kunne renne ned i digg puddersnø.

-hvordan er været der du befinner deg i påska?

k-fjord

i går dro jeg hjem til kåfjord sammen med bruttern + en kompis av han. hele dagen gikk med til å reise, men bussturen hjem ble veldig koselig ettersom jeg møtte både amanda og tonje. hadde ikke sett dem siden juni, så det var kjeeekt. hadde kun vært hjemme en liten stund, før jeg tok en tur på snøscooter sammen med joachim som kom på besøk, diigg.

i dag har jeg og joachim vært ute på scootertur igjen, sett film og vært ute enda en gang - men da stod jeg på snowboard og han på slalom. nå har jeg nettopp vært ute og jogget, og pizzaen står snart på bordet (:

-hva gjør du i påskeferien?
-står du på snowboard?

egghunting og muffins på aka

i går ble jeg, og fire andre som er med og driver ny generasjon på akademiet, igjen etter skolen for å gjøre klart til egghunting. vi kjørte rundt på litt diverse butikker og kjøpte masse godteri og 50 påskeegg i ulike størrelser. etter det dro vi tilbake til skolen og spiste pizza, før vi fordelte godteriet i eggene. så gjemte vi alle eggene rundt omkring på skolen, både på enkle og vanskelige steder. i dag var det mange folk på skolen allerede i sju-tiden for å lete, så det var selvfølgelig veldig gøy. alle eggene var funnet relativt tidlig, noe vi ikke hadde trodd på forhånd. kjekt å skape god stemning(:i tillegg til påskeeggene, bakte jeg bibelmuffins til lærerne i går - altså muffins med en lapp inni med et bibelvers på. det ble en liten misforståelse, så alle lærerne fikk ikke muffins.. vi gikk rundt og spurte de på slutten av dagen, men da hadde de allerede spist kake, haha. så da gikk jeg og therese rundt i gågata og spurte alle vi så om de ville ha muffins, og det tok ikke lang tid før vi ble kvitt de. alle ble veldig glade, kjekt å skape god stemning igjen(:-har dere ny generasjon på din skole?

nå kan påskeferien bare komme

i dag kl 14 ble hovedfagsoppgaven i samfunnsfag levert, noe som faktisk er ganske sykt. har jobbet med den i fem måneder, og nå har jeg altså levert det som kommer til å avgjøre hele karakteren min i samfunnsfag. husker som sagt den dagen det var 90 dager igjen, og jeg fikk panikk fordi det var sykt liten tid.  jeg er fornøyd med det jeg leverte, men så gjenstår det jo å se om læreren også er det da, haha. 3500 ord. det er faktisk sykt digg å være ferdig. nå har jeg ingenting skolerelaterte greier som jeg må tenke på i påskeferien - herliig. føler i grunn jeg har påskeferie fra og med i dag, hihi.

var nettopp på trening sammen med ingrid, og i dag har vi faktisk trent i akkurat en måned! det har gått maks tre dager mellom hver gang, men det har kun skjedd et par ganger - så vi har trent så å si annen hver dag i en måned, og vi er klar for mange måneder til. NICE. ingrid og jeg er perfekte treningsbuddies, woho.-har dere noen store oppgaver denne våren?
-liker du å trene? (:

NYTT PÅ NYTT live

i dag er det nøyaktig en uke siden jeg var publikum under innspillingen av nytt på nytt! det var utrolig gøy, lo så å si hele tiden. vi var jo på klassetur, så jeg og fire andre dro like greit på nytt på nytt vi, hihi. de i klassen som ble igjen til søndag var publikum på "underholdningsavdelingen" på fredag, men da var jo ikke jeg der - så det at jeg faktisk kom på å dra på nytt på nytt er jeg veldig glad for. fikk bilde med jon almaas og knut nærum, så da ble jo dagen komplett. kjipt at linn skåber ikke er med lengre, hun må jo være tidenes morsomste dame, menmen. uansett; det var utrolig gøy, og det var sykt mye morsomt som ble sagt som ikke kom på TV. det er så rart at de faktisk er så morsomme, og at vitsene ikke er skrevet opp på forhånd. de klipper bort rundt to tredeler av det som blir spilt inn, så å være med i publikum er tre ganger morsommere enn å se det på TV. for eksempel reiste alle seg opp og gikk plutselig, etter at knut sa "ja, egentlig er vel nytt på nytt bedre hvis alle bare går". haha. i tillegg sa de mye morsomt underveis, som var morsomt for oss i publikum ettersom vi hørte det de sa før innspillingen begynte. det måtte naturligvis bli klipt bort, da TV-seerne ikke skjønner hvorfor det er morsomt. anbefaler alle å være publikum på nytt på nytt en gang. det beste av alt er at det koster kun 100kr, og hvis du er under 20 er det bare å sende en mail til NRK og be om tillatelse. wii.-har du vært publikum under innspillingen av et TV-program?

tirsdag

dro på bønnemøte med en gjeng fra SK:ungdom etter skolen, før jeg stakk hjem og lagde middag. i ettermiddag har jeg jobbet litt med samfunnsoppgaven som skal leveres om to(!!) dager. husker fortsatt den dagen jeg fikk panikk fordi det var 90 dager igjen. haha. nå har jeg nettopp laget belgisk vaffelrøre, og jeg får snaaart besøk. blir bra med onsdag og kort skoledag i morgen, selv om det ikke hjelper stort da jeg må jobbe med samfunnsfag hele dagen. yeye, får ihvertfall bedre tid.


//1 stk jente fornøyd med sol (det ble forøvrig dårlig vær i dag, men pyttpytt. det har blitt bedre igjen utover dagen, hihi).

-har du mye skolearbeid denne siste uka før påske?

sol & fint vær

det er så fiint vær for tiden. det har vært fint vær nesten hver eneste dag i over to uker nå - det liker jeg!! det er så sykt typisk norsk å snakke om været, men været er jo viktig da, hehh.. har også begynt å kjøre scooter igjen, så nå er det no more bus or train. 

etter skolen i dag har jeg kun gjort housewifestuff. nå skal jeg øve litt på geografi, før jeg drar i bursdag til silje catrin som blir 19 i dag (GRATULERER MED DAGEN!!<3). senere i kveld skal jeg møte ingrid, og så skal vi øve litt på geografi sammen, etterfulgt av trening.

-er det fint vær hos deg for tiden?
-hva gjør du i dag? 

HELG faktisk

nå er det HELG. wii. eller, delvis ihvertfall, skal ikke på skolen før mandag. klassen drar nemlig på klassetur til oslo i morgen - noe som garantert blir veldig bra! vi har ganske mange steder vi skal besøke, men blir selvfølgelig en del fritid også da. de fleste skal bli til søndag, men jeg og tre andre drar hjem allerede på fredag. flere grunner til det, blant annet sentrums og diverse prøver/innleveringer som vi har neste uke. dessuten skjer det ingenting spesielt på lørdag eller søndag, utenom shoping på lørdag - så går nok ikke glipp av så mye uansett.

etter skolen i dag var det bønnemøte med en gjeng fra SK:ungdom, etterfulgt av middag hos søss&svigerbruttern. nå skal jeg øve litt til geografiprøve, før jeg mest sannsynlig får besøk senere.


//bigsis og jeg nyter det fine været!

-skal klassen din på klassetur i år?

weekperfectend

dette var den første helgen på lenge der jeg ikke har tenkt på skole en gang, wii. siden vi hadde prøveuke forrige uke, var alt ferdig etter fredag - altså ingen forberedelser til prøver eller innleveringer denne uka. det utnyttet jeg selvfølgelig! på lørdag dro jeg på besøk til helen, og vi spiste pizza&snop og bare tok det chill. 

i går var jeg først i sentrums, etterfulgt av grillman med litt folk. etter det dro jeg til dina, og vi satt ute i sola og spiste vannmelon - sommerfølelse deluxe. etter det dro vi til ganddal, før vi møtte kristoffer og kjørte på mcdonalds for å kjøpe mcflurry. jonas joinet in, og vi endte opp hos meg og bare chillet resten av kvelden. veldig fin søndag med fiint vær!


-hadde du en fin helg?

sandnes by night//gikk en tur i går kveld siden det var så fiint vær. sykt digg faktisk!

i dag hadde vi engelsk heldag, digg å være ferdig med det.. synes fem timer er alt for lite, rakk knapt å se igjennom tekstene til slutt. jaja, nå er det bare matte igjen, og så er den første prøveuka ferdig. det er kun matte som står mellom meg og helg akkurat nå, hihi!

-liker du å gå tur?
-har dere tentamner og sånt for tiden?

den internasjonale vaffeldagen

i dag hadde vi forberedelsesdag til heldag i engelsk, så da var jeg på skolen fra halv et til tre, nice skoledag. temaet er ganske greit, så det er ikke så mye å forberede seg til egentlig. satser på det ihvertfall. etter å ha vært på skolen dro jeg på bønnemøte med SK:ungdom. stakk innom joker for å hente en pakke, og da var det gratis vafler siden det er vaffeldagen i dag. wiihu. så da fikk jeg en firkantig vaffel som det stod joker på - smuud. burde vel egentlig lagd vafler selv, men det burde jeg tenkt på litt før.. jaja. nå er planen å lage middag, før jeg gjør litt engelsk, chiller,og muligens stikker ut en liten tur. det er så fint vær for tiden, så må jo nesten utnytte det!
//har strømpebukse på meg altså, just for your information. fant ut at jeg ikke hadde flere svarte igjen, så måtte gå med denne til jeg fikk kjøpt en ny. hihi. jeg gikk sånn, og noen trodde åpenbart at jeg kun hadde shorts på meg. noen kler seg litt for godt da - enkelte hadde både overtreksbukse og jakke, noe som så veldig, veldig varmt ut. vel, jeg bare nyter det fine været. jeg er liksom vant til flere minusgrader på denne tiden av året(:

-er det fint vær hos deg?
-har du spist vafler i dag? 

fin helg

det var en veldig bra kveld i bursdag i går - bra folk, god stemning og digg mat, hihi. 

i dag var jeg vertskap i sentrums, og etter møtet dro jeg og en gjeng til stavanger. vi spiste mat på burger king, før vi kjørte tilbake til sandnes. endte opp hos dina&dan og så en film, husker ikke helt hva den het, hehh.. veldig kjekt ihvertfall!


//sool

-hva har du gjort i dag?

saturday

//det var en veldig(!!) bra kveld på sentrums i går. senere på kvelden var det åpent hus, og det var som vanlig veldig kjekt!

om ikke så veldig lenge skal jeg til solveig&marius og spise middag. senere i kveld skal jeg i 18årsdag til aslak og kristoffer, som begge har fylt 18 nå nettopp. det blir nok niice!

-hva gjør du i dag?

HELGbegynte dagen med denne frokosten og litt prøveøving. vi hadde naturfagprøve i dag, noe jeg troor gikk bra. etter skolen dro jeg på trening, digg å få det unnagjort!

om ca en time stikker jeg ned på IOGT - er nemlig vertskap på ungdomsmøtet i kveld. har gledet meg til denne dagen lenge, tror det blir veldiig bra!! wii. så kom til storgata 64 i sandnes kl 19:30, så slipper du å gå glipp av en kveld du sent kommer til å glemme.

-hva gjør du i dag?

lørdag

veldig bra kveld i sentrums i går! selveste pastoren var på ungdomsmøtet og talte, alltid like bra. det var til og med sjokolademousse i kafeen - perfekt. rakk å være på åpent hus i 10 min, før jeg tok toget til stavanger. overnattet nemlig hos bruttern i natt, siden jeg skulle passe sofia i dag tidlig.

ble kjørt til sandnes i tolv-tiden, før jeg møtte keth på coffeeberry. det var utrolig koselig, og veldig god kakao og kanelbolle som alltid.-hva gjør du i dag?

SNØDAG

akademiet kaller det snødag, resten av norge kaller det skidag. anyways: i dag dro hele skolen til tjørhom i sirdalen for å stå på slalom/snowboard/chille! det var veldig bra bakker der og et veldig bra trekk. hadde aldri prøvd stolheis før siden jeg står mest i fri natur, men det var jo ti ganger bedre enn T-heis ihvertfall, haha. jeg hadde lånt goprokameraet til bruttern og trodde jeg hadde mye bra på tape.. ..vel, det viste seg at da jeg trodde kameraet var på, var det egentlig av - så da jeg trykte på på-knappen ble innstillingene endret fra video til stoppeklokke. så det ble nesten null film. jaja. fikk visst bilder med det underveis i stedet. det var en veldig fin dag ihvertfall! 

-har dere hatt skidag i år?

siden sist

woups. to uker siden sist. siden da:

jeg har vært hjemme på vinterferie, som dere vet. kjørte snøscooter, var på besøk, hadde besøk og bare tok det max chill! var også innom ungdomsskolen sammen med rebecca og hilste på alle sammen, noe som var veldig koselig(:


fikk besøk av rebecca her i sandnes. hun hadde vinterferie uken etter meg, så da passet det perfekt - hun ble med hit da jeg dro tilbake etter vinterferien.
jeg ble 17!! feiret det med gratis kakao og boller på narvesen, tur til stavanger og LINK (((: peeerfect


var på veldedighetskveld for A21 hos anne hilde - veldig bra intiativ og en veldig bra kveld med bra jenter!
har også begynt å trene styrke sammen med ingrid fra klassen!! wiihu, dette blir braa.
-hva har du gjort i det siste?

oslo

tok jo nattoget til oslo fredag-lørdag, og så var jeg i oslo fram til mandag. jeg besøkte helene, og vi var i byen på en liten shoppingrunde, så mange filmer og bare hadde det kjeeekt! det var veldig koselig å se helene igjen!!

tok fly til tromsø på mandag, og måtte seff innom starbucks igjen (jeg og helene var på starbucks på lørdag). gleder meg til det kommer starbucks i stavanger!! eller, delvis ihvertfall - det er jo noe ekstra gøy med starbucks i utlandet der alle skriver feil navn hele tiden, hihi.

-har du vinterferie?
-hva synes du om starbucks i norge?

VINTERFERIE

i dag fikk vi pizza og brus av rektor siden vi var den beste klassen på akademiet i algebra challenge. rektor bestilte NI pizzaer fra pizzabakeren, wii. vi kom først på fjerdeplass av totalt over 1700 skoler, men så endret de på vinneren. førsteplassen skulle egentlig blitt diska, men de ble bare satt ned til en tredjeplass. latterlig. så egentlig kom vi på tredje. ihverftfall; vi fikk pizza og alle er fornøyde((: 

det passet ekstra bra med pizza akkurat i dag, ettersom vi har VINTERFERIE. wii. jeg skal starte den på best mulig måte; sentrums. etter det tar jeg nattoget til oslo, og så blir jeg der til mandag. så skal jeg til kåfjord, og blir der resten av ferien. skal for første gang i mitt liv ha vinterferie i en hel uke. i nord-norge er det jo bare to dager høstferie og tre dager vinterferie til fordel for jule- og påskeferie. uansett synes jeg at det er mye mer praktisk med en hel uke ferie, spesielt med tanke på reising og sånt.

-var dere med på algebra challenge?
-har dere vinterferie?

this weekend

på fredag var det jo OL-fredag i sentrums, så da gjorde jeg og resten av vertskapet litt ekstra ut av det - og resultatet ble veldig bra. norske flagg, masse gullmedaljer og god stemning! etterpå var det jo naturligvis olympiske leker, noe som var veldig nice.

på lørdag var jeg barnevakt sammen med maria. ungene sov riktig nok, så det ble en maks chill kveld med chips, snop og is. veldig koselig!

i går var det sentrums ofcourse, og etter det bakte jeg litt før jeg måtte gjøre ferdig en engelskinnlevering som skal være ferdig til i morgen. ble ingen blogging dessverre, bad. nå har jeg nettopp spist middag, etter å ha vært på fotballtrening. rakk ikke spise før treningen, siden jeg kom sent hjem. dina intervjuet meg nemlig etter skolen, så yes. nå skal jeg finishe innleveringen, og så er det så å si vinterferie. n i c e.

-hva gjorde du i helgen?

#gullto gull og et sølv på sprinten i dag - sykt bra av de norske!! elsker når læreren lar oss følge med på OL, ihvertfall litt. alle får ikke lov til å se på liksom, men vi kan holde oss oppdatert. under tour de ski så jeg på ski på skolen, noe jeg egentlig ikke fikk lov til. det husket norsklæreren vår, så han sa at jeg måtte holde oss oppdatert i dag også. tihi. satser på flere gull de kommende dagene.

 

hadde laks til middag, og det var som vanlig veldig godt. dette er seriøst den aller beste måten å tilberede laks på, no doubt. og hvordan jeg får så fine potet- og gulrotskiver? nicer dicer plus så klart!! sånn ellers har jeg øvd på naturfag og litt diverse.
 

-følger du med på OL?
-har du spist noe godt i dag? 

FEIRING MED KEBAB

i dag hadde vi styrketest, og jeg stod søren meg i planken i 4 minutter og 45 sekunder... akademiet har høyere krav enn forsvaret, så da sier det jo seg selv at det skal litt til for å få en god karakter. det er egentlig sykt kjipt å vite at andre skoler har mye lavere krav på feks planken, og kan stå i over et minutt mindre for å få samme karakter. menmen, jeg klarte det, så da går det (nesten) fint. de andre tingene gikk også bra, så satser på at sammenlagtkarakteren blir det jeg tror den blir. 

siden styrketest er sykt drit, og noe hele klassen har gruet seg til i fire uker, dro jeg, therese og kristian på sandnes kebab i matfri. kristian smakte faktisk kebab for første gang, sykt at han ikke hadde smakt det før ettersom han bor i sandnes (og sandnes har den beste kebabsjappa i verden). ble som vanlig rullekebab, og det var  D I G G.-har dere hatt styrketest i gymmen i år?

chill weekend

//sentrums og åpent hus på fredag var som vanlig ukas høydepunkt!!

overnattet hos bruttern fra i går til i dag. i går så vi kamp, lekte med sofia, spiste mat og ja - chill. han kjørte meg hjem i dag tidlig før jeg dro rett til sentrums! i ettermiddag har jeg øvd til geografiprøve. kan det fortsatt ikke helt 100%, men kan jo øve deler av ettermiddagen i morgen også. går som regel bra, hihi.

-hva har du gjort i helgen?

HELG

da var det helg igjen! egentlig liker jeg ikke når det blir helg, for da har en ny uke gått - og dermed er det en uke mindre til vi må levere diverse oppgaver. jaja, først er det geografiprøve, så matteprøve, så naturfagprøve - og så kan jeg begynne å skrive på de oppgavene. uansett; det er helg og jeg skal som vanlig starte den på best mulig måte: SENTRUMS. tror det blir veldig bra i dag. storgata 64 kl 19:30 om du befinner deg i nærheten av sandnes. du kommer ikke til å angre.-hva skal du i helgen?

kan virkelig ikke fordra dem

kan dere som har hund pliiis ha de i bånd når dere går tur med de?? takk. joggeturen min ble halvvert pga at en random dude hadde to hunder med seg på tur, og ingen av de var i bånd. da turte jeg faktisk ikke nærme meg dem, og treningsøkten ble ødelagt. er det virkelig så vanskelig å skjønne at det finnes mennesker som ikke kan fordra hunder? i tillegg var det to hunder som glefset etter meg da jeg jogget forbi, men de var heldigvis innenfor gjerder rundt husene der eierne bor - eiere som ikke har fått skikk på hundene sine. looool. 

uansett; jeg bakte tidenes brød i dag (og da mener jeg TIDENES brød). null oppskrift, jeg er bare en naturlig masterchef. hadde i tillegg hjemmelaget bringebærsyltetøy, som mamma hadde med seg hit i høstfeiren. en god kveldsmat reddet altså dagen! har også øvd litt til geografiprøve - jeg liker geografiprøve bedre enn hunder ((:

-hva synes du om hunder som ikke er i bånd?
-pleier du å bake brød? ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits