på skolen

slegge på skolen


zieek gjekk hjem tidlig ??

live. laugh. love.

den blå timen

lookin' forwardyellow jacket

//møtte en random dame med like kul jakke som meg da vi var på jæren forrige helg. var jo dømt til å ta bilde sammen med henne, haha..

-hva synes du om bildene?

CURLZ
-hva synes du om bildene?

babysittin'

atm er jeg barnevakt for sofus aka sofia. hun sover (nesten), så da gjør jeg like greit lekser imens. vi har prøve i naturfag på mandag, og siden jeg er opptatt hele helgen så må jeg øve i dag. ukene går så sykt fort! nå er det jo bare en dag på skolen igjen, før det plutselig er helg.

i går ble jo iOS 7 lansert, og jeg må si at jeg liker det veldig godt. det er jo selvfølgelig mye kritikk i starten, akkurat som hver gang facebook gjør en designendring - men etter hvert blir man så vant til det at man ikke vil ha tilbake det gamle. det er noen ting jeg allerede liker mye bedre enn på iOS 6, mange bra snarveier og sånt, hihi.

-hva har du gjort i dag?
-hva synes du om iOS 7?

sandnes by night-hva synes du om bildene?

walkin'

-hva synes du om bildene?

oh, i'm wondering

tradition continues

begynte dagen med å vaske balkongen til solveig, før jeg tok meg en joggetur rundt stokki. etter det brukte jeg laaang tid på å fikse meg siden jeg og solveig skulle ut for å ta bilder. det er nesten en tradisjon at vi gjør det når vi er sammen, og jeg trengte et nytt profilbilde. tehe. nå bor jeg jo her da, så da kan jeg jo forsåvidt få solveig med meg ut for å ta bilder når som helst. legger ut noen av bildene nå, så kommer det nok flere i litt randomme innlegg framover!

nå sttår verdens beste sjokolade på bordet, og resten av dagen skal jeg bruke sammen med solveig aka verdens beste søster. håper dere får en nice kveld.


-hva gjør du i dag?
-hva synes du om bildene? 

candygirl//dette + podcasts = perfekt søndagskveld.

-hva gjør du i kveld?

wavy hair//hvis du vil vite hvordan jeg lager disse bølgene, uten å bruke noen som helst form for varme, kan du se video av det HER.

-hva synes du om bildene?

my latest instamoments


1. kom inn på akademiet 2. lagde lampe på skolen 3. londooon 4. øvelseskjøring på g 5. smiil 6. GOD dessert 7. GULL. i love you guys 8. på vei til sandnes 9. 17. mai med verdens beste søster


1. hillsong london!!!!!!! 2. bading med svigerbror 3. iis 4. tænings 5. vært flink og løpt tinestafetten 6. bading med venner 7. konfirmasjon til tonje
8. meg og helenebeste som hadde bursdag på fredag 9. sommer liksom

følg meg på instagram; fjottsjura.

-hva heter du på instagram?

summer effects-hva synes du om bildene?

livin' the sandneslife

haloo! atm sitter jeg ute på verandaen i bikini og spiser is - herliig altså. det har vært over tjuefem grader både i går og i dag, så det er jo veldig digg. burde vel kanskje hatt med sommerklær da, menmen. har jo alltids solveig sine klær som en god løsning.. i går var vi på stranda på kvelden, og jeg og marius badet i havet. i dag har jeg sånn ellers vært i sentrums, på jobbintervju og på besøk hos terje. kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg sykt til å flytte hit, kun en og en halv måned igjen faktisk. frykter at det ikke kommer til å være like fint vær som dette særlig ofte, men jeg skal nok klare meg i regn også. viser flere bilder når jeg har kommet hjem igjen. -er det fint vær hos deg?

travelling

på skolen i dag plukket vi søppel i en time sånn at det skulle bli fint til 17. mai. etter det fikk vi selvfølgelig is, woho. som vanlig var det bare lollipop og pin-up, men det funker jo greit det også.

nå er jeg på flyplassen i tromsø, og på vei til sandnes!! gleder meg til de fikser direktefly på ruta tromsø-stavanger, synes virkelig ikke det er nødvendig med mellomlanding i oslo hver eneste gang. dette er vel forsåvidt siste gangen jeg reiser til sandnes før jeg flytter, så egentlig er det ikke så farlig, haha. gleder meg til en helg i sandnes, og til å møte solveig, terje, marius, stine, sofia +++. har forhåndspublisert et innlegg til hver dag mens jeg er borte, så hvis jeg ikke får tid til å blogge så blir det ihvertfall en liten oppdatering uansett. ha en fin helg da! -skal dere noe spesielt?

smile in laces

-hva synes du om bildene?

the moon is always shining

-hva synes du om bildene?

MØTTE MR. BEAN I LONDON//HAHAH, han ligna faktisk helt sykt! han stod utenfor london eye og ville bli tatt bilde av. egentlig måtte man gi han et pund for å ta bilde, men jeg bare slang alt jeg hadde som var under et pund for å bli kvitt det, var nok ikke så mange pence til sammen. jaja. maja var litt redd for at han skulle klemme på den tut-greia, hihi.

-hva synes du om bildene?

just my brown hair and i

//wiii, nå har håret mitt så og si akkurat den lengden jeg har drømt om så lenge jeg kan huske. har bare spart i litt over to år, så er egentlig ganske fornøyd. gleder meg til det blir enda litt lengre da, så er det bare å holde det jevnt der helt til jeg plutselig en dag finner ut at jeg ikke vil ha langt hår lengre.

-hva synes du om bildene?
-sparer du også til langt hår? 

today you are you, that is truer than true. there is no one alive who is youer than you

-hva synes du om bildene?

closeupssideways and behind

-hva synes du om bildene?

old fashioned icicles-hva synes du om bildene?

KVIKK-LUNSJ

//vi har 15 6-pakninger med kvikk-lunsj, så det er jo heeelt greit! NAM. 

-spiser du mye kvikk-lunsj i påska?
-hva synes du om bildene? 

chill sunday morninnnn

//te fra london fruit and herb company er sykt godt. andre merker er ikke særlig gode, de som bare har sånne standard earl grey, sitron og sånt.. elsker når man bare kjenner at man ikke har vondt i halsen lengre etter bare en kopp, hihi. nå skal jeg se slutten av tremila, selv om johaug avgjorde den for lenge siden (((:

-hvilken te er din favoritt?

wiiiiinter

//bildene er ikke redigerte, og tatt med iPhone5.

-hva synes du om bildene?

HELLO WINTER

//da var håpet om en tidlig vår slukket. det har snødd konstant i nesten en uke nå, og det ser ikke ut til at det tar slutt med det første. blir bra til påske da, men det går jo en grense. så lenge det er nok til scooter og snowboard synes jeg det er nok. nå kommer det bare til å ta sykt lang tid før snøen smelter, noe som betyr at det kommer til å bli lang tid med sørpe og sånt. jaja, blir uansett bedre neste år (!!).

-hvordan er været hos deg for tiden?
-har dere mye snø? 

lovehearts

-hva synes du om bildene?

GRATULERER, VERDENS BESTE

VERDENS BESTE SØSTER GIFTER SEG I DAG!! gratulerer, i love you <3<3

self portraitsnå har jeg kommet hjem fra UKM. vi tjente vel ikke så veldig mye egentlig. vi har ikke betalt for varene enda, men vi slipper å betale for det vi ikke fikk solgt. tjente vel en tusenlapp eller noe sånt, haha. det utgjør ihvertfall noe, og vi har mere penger å bruke på det vi skal gjøre når vi er på klassetur.

-hva har du gjort i dag?
-hva synes du om bildene? 

black&whiteingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits