siden sist

jeg bidro sammen med en stor gjeng fra sentrumkirken under barnas by. det varte i fire dager, og jeg var med på tre av de. det var sykt bra stemning i sandnes hele den uka - sånn burde det vært hver lørdag! honningbarna spilte på ruten den nest siste dagen, og vel, jeg synes det kunne blitt bedre promotert. det var lite folk, ikke topp stemning (utenom noen punkerfolk som stod helt framme). synes litt synd på bandet altså, haha. jaja.har hengt med venner, både hos meg, hos de, på restaurant, ute og ja. overalt egentlig, heh. jeg og maria har kjøpt oss fake pennybrett, så jeg har rett og slett blitt swag siden sist, hihi. får det ganske bra til også, så det er jo gøy. har også (seff) vært i sentrums. nå er det ikke flere ungdomsmøter før i august.. kjipern. var en sykt bra avslutning ihvertfall - sommerfest med punsj, is, bær, konkurranser, kåringer, lovsang, appell og god stemning. gleder meg allerede til august, hihi.

uoffisielt har jeg hatt sommerferie i to uker!! sykt digg. kom ikke opp i muntlig eksamen, så da slapp jeg unna all eksamen i år. måtte på skolen i går, der vi ryddet før vi dro bort i sandneshallen. der hadde vi 10 konkurranser - 1STA mot 1STB mot 1MK. vi vant!! så tok vi sommerferie med en god følelse - alltid digg å vinne. har egentlig ikke offisielt sommerferie før i morgen da, haha. vgs ass.

-har du gjort noe gøy i det siste?


  1 kommentarer på "siden sist"

Postet av: svartbloggern
La merke til det profilbildet og headeren din. Fine bilder, men du skal være forsiktig med å oppholde deg for lenge på sånne togskinner.
12.11.2014, 15:25
URL: http://svartbloggern.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits