bye bye long hair

i går dro jeg til stavanger etter skolen sammen med therese. kjøpte bikini og litt andre småting til sommeren, så det var niice. på kvelden var jeg på danseforestillingen til 2. klasse på vågen, der blant annet maria danset, hihi. de var veldig flinke!!

i dag hadde vi fri, så da dro jeg til frisøren(!). hadde ikke klipt meg på to år, så det var vel på tide. hadde faktisk lengre hår enn det som alltid har vært målet mitt, og egentlig syntes jeg det var for langt. gikk ikke til hvem som helst, for det er jo ikke en hemmelighet at frisører alltid klipper for mye. gikk til karoline, så da visste jeg at håret ikke kom til å bli for kort, wihu. trist, men digg. var ikke snakk om sykt mange centimeter da, men jeg ser ihvertfall veldig stor forkskjell selv.

etter det dro jeg bort på akademiet selv om vi hadde fri, siden vi i ny generasjon hadde bestilt to store kaker som vi skulle dele ut. det var nice, og alle ble veldig glade. siden det var ganske få folk på skolen i dag, kjørte vi bort til vågen og delte ut den andre kaka der. glade elever på både akademiet og vågen!

-har du gjort noe spesielt de siste dagene?
-er det lenge siden sist du klipte deg? 


  0 kommentarer på "bye bye long hair"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits