fiin helg

jeg har hatt en fiin helg, så det har ikke blitt tid til så mye blogging dessverre.. på fredag dro jeg på trening rett etter skolen, før jeg dro til bruttern i stavanger. kjørte rett til ungdomsmøtet i sentrums, etterfulgt av åpent hus as usual. fredagen er ikke den samme uten sentrums, virkelig. lørdags formiddag gikk til å rydde IOGT (der vi har ungdomsmøtene), og det ble virkelig helt fantastisk fint og ryddig i forhold til hva det har vært tidligere. fikk besøk etter det, og vi lagde pizza, aah. senere på kvelden ble det girls night med alle som skal servere i et bryllup til sommeren. en bra lørdag med andre ord!

i går ble temaet "dypere" oppsummert i sentrums, gjennom en veldig bra panelsamtale. etter møtet dro jeg på mc donalds med en gjeng og kjøpte mat, før vi satte oss på brygga og koste oss i sola. jeg spiste kun en mcflurry, og det var veldig bra - vi dro nemlig til kjartan for å grille etterpå. hihi. fikk besøk på kvelden, og det var selvfølgelig veldig koos. såå ja, har gjort mye kjekt denne helga, er så digg når det er fint vær!!

-hva gjorde du i helgen?


  0 kommentarer på "fiin helg"

Postet av: pinkibloggen
Høres ut som du har hatt det koselig :)
03.06.2014, 12:17
URL: http://pinkibloggen.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits