DIGG VÆR

etter skolen i går øvde jeg på naturfag i sola, noe som var herlig. elsker at jeg blir brun veldig fort, fikk sykt skille på de to timene jeg lå ute, hihi. etter det tok jeg meg en joggetur, før jeg fikset meg og dro på LINK. der var blant annet trine, som kom hjem fra USA på mandag. wii, sykt kjekt å ha henne tilbake!! etter LINK dro jeg videre på besøk. fiin onsdag!

i dag dro jeg på stranda, der jeg solte meg og øvde litt på naturfag. fikk ikke øvd sykt mye, men fikk derimot brunfarge. så da går det fint, sier vi! prøven vi har i morgen teller ingenting uansett, og dessuten kan jeg det meste. skal øve litt nå, før jeg drar til anna med en gjeng - vi skal spise tapas, wihuu. alle er så happy når det er fint vær - det liker jeg.-er det fint vær hos deg?


  0 kommentarer på "DIGG VÆR"

Postet av: pinkibloggen
Så koselige bilder :D Kjempe fint vær her å :)
29.05.2014, 17:56
URL: http://pinkibloggen.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits