LØRDAG

i dag var det pappaløp med sentrums - alle pappaer kunne bli med og løpe rundt gisketjernet så mange ganger som mulig på 20 minutter. poenget var å samle inn penger, via sponsorer, til little friends som er en førskole i makedonia. det har vært liknende løp de to siste årene, men i år var det altså kun for pappaer. flaks for meg. heheh. det gikk veldig bra da, og jeg tror de greide å samle inn en del penger. i tillegg til selve løpet, var det kafé, grilling, og litt div.

det var btw syyykt fint vær, men jeg kunne ikke nyte det i dag heller (utenom da jeg var ved gisketjernet da).. måtte nemlig gjøre matte da jeg kom hjem, så hvis jeg ikke får toppkarakter på mandag.. ..da blir jeg sykt irritert. da er all jobbingen bortkastet, og to uker med skolearbeid kunne vært erstattet med to uker med sol og chill. åh. skal ikke gjøre matte i kveld da heldigvis, ettersom jeg skal se finalen i champions league. go real!-hva har du gjort i dag?
-har du noen avgjørende prøver ila uka som kommer? 


  0 kommentarer på "LØRDAG"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits