kan ikke nyte det

jaa, som dere ser ble jeg blograped i dag, haha. jonas hadde plutselig mobilen min, og siden han elsker bloggen min(<3<3<3) så måtte han selvfølgelig poste to innlegg.. lol. gøy for meg å se tilbake på om to år, ikke så gøy for han.

anyways: i dag pøste det ned da jeg kjørte til skolen, men da jeg dro hjem var det sol og over 20 grader i skyggen. wii. har ikke vært ute for å nyte det fine været, ettersom jeg har tre store vurderinger neste uke. så jeg kommer til å bruke resten av denne uka + hele neste uke inne.. trist, men sant. satser på jeg får igjen for det da, ellers er det jo wasted time. det hadde virkelig vært nice å henge ute nå! etter neste uke er det riktig nok ingen vurderinger igjen (unntatt en eventuell muntlig eksamen), så DA blir det chill. håper jeg.

-har du mye skolearbeid for tiden?


  0 kommentarer på "kan ikke nyte det"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits