YOLOdays

woups, hva skjedde med bloggingen? jeg skal skjerpe meg - det er jo så kjedelig å ta bilder når jeg ikke legger dem ut, haha. ihvertfall; helgen var utrolig bra - sentrums og åpent hus på fredag, coffeberry og eurovision på lørdag, sentrums og fotball hos bruttern på søndag. 

i går var jeg på sandnes ulf - rosenborg, og det gikk jo veldig fint!! følte meg forever alone der jeg satt i svart/hvitt mellom alle de lyseblå ulf-tilhengerne, haha. vi scorte et tidlig mål, pluss et mål i andre omgang - så da ble det 2-0 til RBK. wiihu.

i dag dro jeg til anna etter skolen, før vi stakk på bønnemøte med litt folk fra SK:ungdom. etter det kjørte jeg hjem, var hjemme i tre minutter, og kjørte ned til anna igjen, haha. vi var blant annet ute og skatet, dvs vi prøvde å skate. det gikk relativtfint da, og jeg kan garantere at vi kommer til å bli sykt flinke. tok også turen innom coop mega, siden vi er så yolo. fant et kult speil:

haha, sykt nice. nå skal jeg øve litt på en tyskframføring som vi har i morgen, så da blogges vi forhåpentligvis i morgen!

-hva har du gjort de siste dagene?
-kan du skate? 


  0 kommentarer på "YOLOdays"

Postet av: adadb
Sånne dager er fantastiske!
13.05.2014, 21:27
URL: http://adadb.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits