de første dagene i mai

woups, en uke siden sist. vel, jeg har gjort en del den siste uka - og nøt fridagene virkelig! på onsdag sluttet jeg på skolen halv elleve etter å ha hatt vurdering i samfunnsfag, og så var det LINK på kvelden. på torsdag gikk jeg og en gjeng på tur til vedafjell, noe som var veldig nice. det tok litt over en time, og da vi kom opp på toppen spiste vi godteri og frukt og bare koste oss. etter turen satte vi oss i sola og chillet med resten av godteriet.anna og kristoffer ble med hjem til meg, og så lagde vi middag her. etter det tok vi en roadtrip, og var blant annet innom stranda og noen andre steder. 

da jeg kom hjem spiste jeg kveldsmat hos solveig, før vi dro til sentrum for å hente mamma og pappa som kom med toget. plutselig stod min kjææære joachim rett foran meg!! han kom rett og slett på overraskelsesbesøk, og hadde ikke avslørt seg i det hele tatt. jeg ante virkelig ingenting om at han skulle komme hit, så det var utrolig koselig!!etter at jeg hadde hentet dem, møtte jeg anna, kristoffer og magnus igjen, siden vi skulle sove i telt! hihi. det var en veldig bra overnatting, sykt morsomt..

på fredag var jeg på kvadrat med joachim. på kvelden dro vi på sentrums, og det var en veldig(!) bra kveld!! det var åpent hus hos meg etter møtet, og de siste dro klokka 04, hihii. david hasseløy var på besøk i sentrums hele helgen, så på lørdag var det ungdomsledersamling med han. bra fyr! var i bursdag på kvelden, noe som også var veldig koseliig. søndagen ble brukt i sentrums, etterfulgt av middag hos bruttern. fikk besøk på kvelden, og vi så film og bare chillet.

-hva har du gjort disse første dagene i mai?


  1 kommentarer på "de første dagene i mai"

Postet av: Anna yoyo
sykt morsomt..
11.05.2014, 02:17
Postet av: Anna yoyo
heeeyyyye meg + deg = cute :*
12.05.2014, 23:56

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits