russen er i gang

i dag skulle russen vaske av sminken til alle som hadde sminke på, men jeg er glad jeg ikke kom på skolen uten sminke - for de gjorde ingenting, haha. greit det, da. kanskje det var fordi det er så fint vær, og når det er fint vær er alle happy - og derfor kunne de jo ikke gjøre noe så slemt mot noen stakkars førsteklassinger. vi fikk riktig nok besøk av noen russ i flere av timene, ettersom de skulle ta litt russeknuter og sånt. koselig med besøk, hehh.

denne uka er relativt chill, og neste uke har vi en miniprøveperiode før det er frii. det er nice! etter skolen i dag var det bønnemøte med SK:ungdom, og etter det var jeg på sentrumskontoret. dro på trening med ingrid da jeg kom hjem, og vi hadde tiiidenes beinøkt. dro på butikken etter trening, og nå har jeg nettopp spist god mat(: 

-har russen gjort noe spesielt på din skole?
-hva har du gjort i dag? 


  1 kommentarer på "russen er i gang"

Postet av: kchaarlotte
haha, hadde klikka om dt hadde skjedd me meg x) idag har eg bare slappa av :D
22.04.2014, 22:54
URL: http://kchaarlotte.blogg.no
Postet av: Inga
De satte opp ''Rødrussen befaler'' mot alle oss i førsteklasse. Vi skulle ikke gå med sminke den ene dagen, bukke/neie, danse kyllingdansen osv. Ingen av oss gjorde noe av det, og de gjorde ikke noe tilbake så. Spent på om det skjer noe etter russedåpen på fredag, hehe.. ;)
23.04.2014, 19:49

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits