nå kan påskeferien bare komme

i dag kl 14 ble hovedfagsoppgaven i samfunnsfag levert, noe som faktisk er ganske sykt. har jobbet med den i fem måneder, og nå har jeg altså levert det som kommer til å avgjøre hele karakteren min i samfunnsfag. husker som sagt den dagen det var 90 dager igjen, og jeg fikk panikk fordi det var sykt liten tid.  jeg er fornøyd med det jeg leverte, men så gjenstår det jo å se om læreren også er det da, haha. 3500 ord. det er faktisk sykt digg å være ferdig. nå har jeg ingenting skolerelaterte greier som jeg må tenke på i påskeferien - herliig. føler i grunn jeg har påskeferie fra og med i dag, hihi.

var nettopp på trening sammen med ingrid, og i dag har vi faktisk trent i akkurat en måned! det har gått maks tre dager mellom hver gang, men det har kun skjedd et par ganger - så vi har trent så å si annen hver dag i en måned, og vi er klar for mange måneder til. NICE. ingrid og jeg er perfekte treningsbuddies, woho.-har dere noen store oppgaver denne våren?
-liker du å trene? (:


  0 kommentarer på "nå kan påskeferien bare komme"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits