HELG faktisk

nå er det HELG. wii. eller, delvis ihvertfall, skal ikke på skolen før mandag. klassen drar nemlig på klassetur til oslo i morgen - noe som garantert blir veldig bra! vi har ganske mange steder vi skal besøke, men blir selvfølgelig en del fritid også da. de fleste skal bli til søndag, men jeg og tre andre drar hjem allerede på fredag. flere grunner til det, blant annet sentrums og diverse prøver/innleveringer som vi har neste uke. dessuten skjer det ingenting spesielt på lørdag eller søndag, utenom shoping på lørdag - så går nok ikke glipp av så mye uansett.

etter skolen i dag var det bønnemøte med en gjeng fra SK:ungdom, etterfulgt av middag hos søss&svigerbruttern. nå skal jeg øve litt til geografiprøve, før jeg mest sannsynlig får besøk senere.


//bigsis og jeg nyter det fine været!

-skal klassen din på klassetur i år?


  0 kommentarer på "HELG faktisk"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits