den internasjonale vaffeldagen

i dag hadde vi forberedelsesdag til heldag i engelsk, så da var jeg på skolen fra halv et til tre, nice skoledag. temaet er ganske greit, så det er ikke så mye å forberede seg til egentlig. satser på det ihvertfall. etter å ha vært på skolen dro jeg på bønnemøte med SK:ungdom. stakk innom joker for å hente en pakke, og da var det gratis vafler siden det er vaffeldagen i dag. wiihu. så da fikk jeg en firkantig vaffel som det stod joker på - smuud. burde vel egentlig lagd vafler selv, men det burde jeg tenkt på litt før.. jaja. nå er planen å lage middag, før jeg gjør litt engelsk, chiller,og muligens stikker ut en liten tur. det er så fint vær for tiden, så må jo nesten utnytte det!
//har strømpebukse på meg altså, just for your information. fant ut at jeg ikke hadde flere svarte igjen, så måtte gå med denne til jeg fikk kjøpt en ny. hihi. jeg gikk sånn, og noen trodde åpenbart at jeg kun hadde shorts på meg. noen kler seg litt for godt da - enkelte hadde både overtreksbukse og jakke, noe som så veldig, veldig varmt ut. vel, jeg bare nyter det fine været. jeg er liksom vant til flere minusgrader på denne tiden av året(:

-er det fint vær hos deg?
-har du spist vafler i dag? 


  1 kommentarer på "den internasjonale vaffeldagen"

Postet av: Gabrielle
Her er ett helt fantastisk vær!

Ha en fin kveld :)
25.03.2014, 18:20
URL: http://gabrielleg.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits