VINTERFERIE

i dag fikk vi pizza og brus av rektor siden vi var den beste klassen på akademiet i algebra challenge. rektor bestilte NI pizzaer fra pizzabakeren, wii. vi kom først på fjerdeplass av totalt over 1700 skoler, men så endret de på vinneren. førsteplassen skulle egentlig blitt diska, men de ble bare satt ned til en tredjeplass. latterlig. så egentlig kom vi på tredje. ihverftfall; vi fikk pizza og alle er fornøyde((: 

det passet ekstra bra med pizza akkurat i dag, ettersom vi har VINTERFERIE. wii. jeg skal starte den på best mulig måte; sentrums. etter det tar jeg nattoget til oslo, og så blir jeg der til mandag. så skal jeg til kåfjord, og blir der resten av ferien. skal for første gang i mitt liv ha vinterferie i en hel uke. i nord-norge er det jo bare to dager høstferie og tre dager vinterferie til fordel for jule- og påskeferie. uansett synes jeg at det er mye mer praktisk med en hel uke ferie, spesielt med tanke på reising og sånt.

-var dere med på algebra challenge?
-har dere vinterferie?


  0 kommentarer på "VINTERFERIE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits