this weekend

på fredag var det jo OL-fredag i sentrums, så da gjorde jeg og resten av vertskapet litt ekstra ut av det - og resultatet ble veldig bra. norske flagg, masse gullmedaljer og god stemning! etterpå var det jo naturligvis olympiske leker, noe som var veldig nice.

på lørdag var jeg barnevakt sammen med maria. ungene sov riktig nok, så det ble en maks chill kveld med chips, snop og is. veldig koselig!

i går var det sentrums ofcourse, og etter det bakte jeg litt før jeg måtte gjøre ferdig en engelskinnlevering som skal være ferdig til i morgen. ble ingen blogging dessverre, bad. nå har jeg nettopp spist middag, etter å ha vært på fotballtrening. rakk ikke spise før treningen, siden jeg kom sent hjem. dina intervjuet meg nemlig etter skolen, så yes. nå skal jeg finishe innleveringen, og så er det så å si vinterferie. n i c e.

-hva gjorde du i helgen?


  0 kommentarer på "this weekend"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits