FEIRING MED KEBAB

i dag hadde vi styrketest, og jeg stod søren meg i planken i 4 minutter og 45 sekunder... akademiet har høyere krav enn forsvaret, så da sier det jo seg selv at det skal litt til for å få en god karakter. det er egentlig sykt kjipt å vite at andre skoler har mye lavere krav på feks planken, og kan stå i over et minutt mindre for å få samme karakter. menmen, jeg klarte det, så da går det (nesten) fint. de andre tingene gikk også bra, så satser på at sammenlagtkarakteren blir det jeg tror den blir. 

siden styrketest er sykt drit, og noe hele klassen har gruet seg til i fire uker, dro jeg, therese og kristian på sandnes kebab i matfri. kristian smakte faktisk kebab for første gang, sykt at han ikke hadde smakt det før ettersom han bor i sandnes (og sandnes har den beste kebabsjappa i verden). ble som vanlig rullekebab, og det var  D I G G.-har dere hatt styrketest i gymmen i år?


  2 kommentarer på "FEIRING MED KEBAB"

Postet av: Tine
fin blogg du har, legg meg gjerne til som venn så kan jeg følge deg :)
10.02.2014, 22:12
URL: http://tinealice.blogg.no
Postet av: Inga
Jepp! Det har vi hatt. Håper din gikk så bra som du tror da :))
11.02.2014, 21:03

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits