#SK10år

helga var fantastic! det hele begynte på fredag med åpent ungdomsmøte for alle aldre, og det ble jo bare rett og slett tidens start på en bra helg. etter møtet ble det pizza, etterfulgt av filmkavalkade med videoer fra de siste ti årene. lættis. det er så sykt mange geniale videoer, det må lages flere av de i nærmeste framtid.på lørdags kveld var det gallamiddag, så da var det tapas og kake - veldig nice. var også litt taler, musikk og sånt. en veldig koselig kveld med veldig bra folk.

i går avsluttet vi det hele med festgudstjeneste, woho! hver søndag i sentrums er forsåvidt en fest, men i går tok vi fram det lille ekstra. tretti-førti kaker stor på bordet etter gudstjenesten, og det smakte rett og slett helt fantastisk. -hva gjorde du denne helgen?


  0 kommentarer på "#SK10år"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits