OKTOBER

det er oktober allerede, folkens! jeg liker egentlig ikke høst, det er faktisk en utrolig kjedelig årstid. bladene faller av, det blir stygt ute, det er kaldt, det regner mye og ja - generelt sykt kjedelig.. noe som likevel er positivt er at det faktisk ikke regner like mye på vestlandet som folk skal ha det til. det har regnet noen dager, selvfølgelig, men langt mindre enn det jeg hadde forventet. det er nice, er så stress med regn.

selv om jeg ikke liker høsten - DET ER SNART JUL!! wiii. fikk alarm på mobilen for en uke siden, der det stod at det var nøyaktig tre måneder til julaften. i fjor hadde vi i klassen nedtelling til jul fra da det var nitti dager igjen, så det er vel på tide å begynne nedtellingen igjen. det er jo kun to måneder til første desember, og da er det jo nesten jul. tihi, jeg gleder meg! har jo sunget julesanger siden før sommerferien, så jeg er klar, eksdi.
-liker du høsten?


  0 kommentarer på "OKTOBER"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits