PRINSESSEFROKOST

i går kveld kom dina på besøk, så da lagde jeg rundstykker og kjøpte inn masse godt. første gang jeg har hatt mer enn et pålegg i kjøleskapet siden jeg flyttet inn. haha, fint å ha en unnskyldning for å kjøpe mye mat. så nå er kjøleskapet fortsatt fult, og det liker jeg! ser så stusselig ut når alt kjøleskapet består av er vann, chili og et pålegg). i dag hadde vi fri i første time, så da fikk jeg god tid til å spise, og det merkes virkelig når man spiser en sykt god frokost. b e s t. 

vi sluttet halv tolv i dag, så etter skolen gikk jeg rundt i sandnes med therese, siden hun skulle på trafikalt senere. fikk kjøpt noen interiørting som jeg har lett etter lenge, så det var veldig fint. nå kommer maria på besøk hvert øyeblikk, så da skal vi lage middag før vi drar til dina på LINK senere (((:





-så det godt ut?
-hva gjør du i dag? 


  0 kommentarer på "PRINSESSEFROKOST"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com





    Follow on Bloglovin
  • hits