det er noe spesielt med det

i dag tidlig var jeg først på jobb noen timer, før jeg dro på besøk til terje og var sammen med han og sofia. det var veldig koselig, og sofia blir bare søtere og søtere for hver dag. etter det var jeg på jobb igjen, og nå skal jeg bare ta det helt chill resten av lørdagskvelden.

de jeg leier av har et plommetre som jeg får lov å spise av, hvor nice er vel ikke det?! jeg elsker jo frukt, så det at jeg slipper å kjøpe det mens plommene er modne er jo veldig herlig. vi har jo masse frukttrær i hagen i bø, men vi får aldri spist noe av plommetreet siden plommene er modne så tidlig. så da blir det "kun" epler og pærer. har prøvd å få mamma og pappa til å plante et gravenstenepletre, så får vi se hva som skjer, hihi. det er noe spesielt med det å kunne plukke frukten fra trærne selv altså. skulle gjerne hatt et appelsintre - det hadde vært noe det! eller ananasplante.

-hva har du gjort i dag?
-har dere frukt i hagen?


  1 kommentarer på "det er noe spesielt med det"

Postet av: josefine Tangnes
så deilig ut :)
31.08.2013, 20:43
URL: http://josefinemarie.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits