en gang apple, alltid apple

i dag fikk vi den nyeste versjonen av macbook air, i tillegg til sekk, t-skjorte og håndkle. de sparer ikke på materiell, vi trenger ikke kjøpe noe sånt selv. vi får kalkulatorer som koster over tusen kroner, skrivebøker, skrivesaker og alt - sånt må man jo betale for på andre videregående skoler. jeg betaler riktig nok for å gå på skole, men uansett. andre steder må man jo betale rundt tusen kroner for å få et drittpc når man er ferdig i tredje, vi FÅR mac'en hvis vi fullfører alle tre årene. da er jo skolepengene hentet inn kun på den.

nå har jeg to mac'er, så vet ikke om jeg skal selge pro'en eller hva. er jo greit å ha en til privat og en til skole, men samtidig er det jo litt unødvendig. vi får se hva jeg gjør, tror jeg beholder begge altså. kommer ihvertfall alltid til å holde meg til apple når det kommer det elektroniske artikler!-hvilken data får dere på vgs?
-har du mange produkter fra apple? 


  1 kommentarer på "en gang apple, alltid apple"

Postet av: JOHANNE MØLLERBRÅTEN - Kommenterer alltid tilbake.
Går musikklinja, så vi fikk mac pro :)
20.08.2013, 17:36
URL: http://johannemb.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits