travelling

på skolen i dag plukket vi søppel i en time sånn at det skulle bli fint til 17. mai. etter det fikk vi selvfølgelig is, woho. som vanlig var det bare lollipop og pin-up, men det funker jo greit det også.

nå er jeg på flyplassen i tromsø, og på vei til sandnes!! gleder meg til de fikser direktefly på ruta tromsø-stavanger, synes virkelig ikke det er nødvendig med mellomlanding i oslo hver eneste gang. dette er vel forsåvidt siste gangen jeg reiser til sandnes før jeg flytter, så egentlig er det ikke så farlig, haha. gleder meg til en helg i sandnes, og til å møte solveig, terje, marius, stine, sofia +++. har forhåndspublisert et innlegg til hver dag mens jeg er borte, så hvis jeg ikke får tid til å blogge så blir det ihvertfall en liten oppdatering uansett. ha en fin helg da! -skal dere noe spesielt?


  0 kommentarer på "travelling"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits