ti ting dere kanskje ikke visste om meg

jeg elsker ananas. det beste er jo selvfølgelig sånn ordentlig ananas, men sånn på boks er også supergodt. kan spise det til hva som helst, bortsett fra grøt og sånne type middagsretter. hvis vi har salat til middagen og det er ananas i den, er alle ananasene borte uansett hvor mye det er igjen av resten av grønnsakene, hahah. det skjedde senest på søndag.

hver gang jeg gjør noe latterlig, sjekker jeg om jeg ser skjulte kameraer i taket. haha, tenker alltid at noen kommer til å se det eller noe sånt.. digger teenagerposts, for jeg fant plutselig ut at jeg ikke er den eneste som tenker sånn.

jeg er en av de få som liker å bli tatt bilde av. haha, er så sykt lættis når folk klikker fordi man tar et bilde (sånn ordentlig da, ikke sånn mobiltullgreie). hva er greia med å snu seg bort med en gang det rettes et kamera mot deg? i don't know. jeg elsker ihvertfall photoshoots, og da spesielt sammen med solveig! p e r f e c t.


jeg kan spille gitar. lærte det faktisk helt av meg selv, fingerspill og hele pakka. jeg er veldig glad for at jeg gjorde det, for sannsynligheten for at folk har gitar er større enn at de har piano - og det er jo alltids fint å kunne sette seg ned og spille hva som helst så lenge man har akkorder.

jeg har skrevet en del sanger. noen til bandet, en til bryllupet til solveig&marius osv. er ikke sånn at jeg gjør det veldig ofte, men det hender!

jeg liker skolen. ja, du leste riktig. jeg er ikke skolelei at all, og hvis du vil ha sympati fordi du vil ha ferie hele tiden, så er jeg ikke rette personen å snakke med!

jeg har spilt fotball i ti år. i år ble det ikke lag, noe som var veldig dumt. flytter jo til sommeren da, men kunne gjerne spilt nå i vår. har liksom spilt fotball så lenge jeg kan huske, og jeg digger det! kommer likevel ikke til å fortsette med det, det er liksom ikke verdt det. tror andre jenter som liker fotball skjønner hva jeg snakker om. kanskje jeg lager et eget innlegg om "fotballkarrieren" min, det kan jo bli nice.


jeg brukte et tonn hårspray i sjette-/sjuendeklasse. det var helt krise mye. jeg brukte en hel stor flaske på to måneder, og hadde så mye at luggen var helt stiv. nå derimot, bruker jeg aldri hårspray. med mindre jeg har brukt krølltanga, da tar jeg gjerne litt hårspray i for at krøllene skal holde seg lengst mulig.

hver gang læreren går ut av klasserommet, begynner jeg å snakke. *that one minute party you would have whenever the teacher left the classroom*. TRUESTORY. så typisk at jeg sitter og snakker, også får jeg ingen respons fra resten av klassen. og hvis vi snakker, blir det alltid stille med en gang døra åpnes, hahah. 

JEG FLYTTER TIL SANDNES I SOMMER. dream come trueee. har snakket om det i mange år, og nå skjer det endelig. har kommet inn på skole, jeg har en plass å bo ooog jeg har en som fikser jobb til meg hvis jeg vil. woho.

 

-noe du ikke visste?


  1 kommentarer på "ti ting dere kanskje ikke visste om meg"

Postet av: Inga
Visste noe, men i alle fall ikke alt hehe :)
18.05.2013, 23:25

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits