husker dere...

...gelepenner med lukt av frukt? husker at jeg brukte dem hele tiden, og at alle hadde en pakke med slike penner i alle mulige farger. 

...TL-klubben? hahah, egentlig alle slike klubber. pennyklubben, hobbyklubben, boeing osv. er det egentlig noen som fortsatt er med i slike klubber? i TL-klubben fikk man jo bøker, men høydepunktet var jo alltid tingene som fulgte med. wasted money, har ikke lest en eneste av de bøkene jeg fikk mens jeg var medlem.

...bjørnen i det blå hus? det kan umulig være bare jeg som synes at barneTV var ti ganger bedre før. da var det ikke noen syk intro heller, kun et tog som kjørte over en buet bane med blå bakgrunn. remember? bjørnen i det blå hus var ihvertfall et sååå koselig program, savn! 

...diddl tape? brukte det på alt, noe som gjorde at alt jeg tapet igjen ble sykt fint (stygt x1000). de som ikke hadde diddltape var skikkelig jelly på oss som hadde det, og vi trodde vi var verdens kuleste da vi tapet det på vanlige ting som overhodet ikke trengte tape.

...bukseskjørt? sånne bukser som hadde et skjørt festet øverst. d r i t s t y g t. husker at jeg elsket det før, og var såå glad i de to jeg hadde.

...playstation 1-spillene? aah, playstation 1-spillene er best! husker at jeg fikk 100 % på spillet crash bandicoot CTR, og 98 % på spyro. to d r i t b r a spill! dårlig grafikk og sykt bra lagd ellers, HIHI.


 ...dagbøker? spesielt snoopydagbøker. skrev i dem hver dag den første måneden, og så skrev jeg aldri noe mer resten av året, haha. fikk alltid venner til å skrive på vennesidene, var nesten en happening det der. såå kleint å lese igjennom gamle dagbøker.

...brevvenner? i dag chatter man bare på internett, men på et tidspunkt i 4.-5. klasse hadde jeg faktisk 20 brevvenner på en gang! sendte inn adresse og litt om meg i forskjellige blader, og vips så hadde jeg en haug av dem. husker at jeg alltid kjøpte fine brevposter til å bruke når jeg skulle sende svar. svarte alltid samme dag som jeg fikk brevet, og ble skikkelig sur hvis jeg ikke fikk svar innen noen dager, haha. har faktisk kontakt med noen av dem over facebook, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å møte noen av dem i nærmeste framtid. det er gøy da!

...gameboy? ingen nintendo DSi nei. husker spesielt godt de første som var grønne, og som ikke hadde farger på skjermen. har fortsatt en sånn her hjemme! så kom de andre, og til den hadde jeg sykt mange spill. brukte å nerde supermario på ettermiddagene, gøy!


 


  6 kommentarer på "husker dere..."

Postet av: Inga
Vi var brevvenner vi, haha! :)

Husker mye av det her. Kunne gjerne hatt det sånn nå også :D
27.04.2013, 18:40
Postet av: håkon
jeg husker det veldig godt
27.04.2013, 19:48
Postet av: Rarerosiner
haha, åå! Ja, koos! :)

Husker også alle de koselige leiran på skoghus!
27.04.2013, 19:53
URL: http://rarerosiner.blogg.no
Postet av: Stine Stokke
jaa, hahaha, minner
27.04.2013, 20:03
URL: http://stinestokke.blogg.no
Postet av: Vilde My
Ja! bardomsminner!
27.04.2013, 20:24
URL: http://vildemyjensen.blogg.no
Postet av: Kamilla
Ååå savner den tiden, alt er så forandret nå! Vet ikke om du husket det, men vi var brevvenner, koselig :-)
27.04.2013, 21:34
URL: http://kme.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits