ting som irriterer meg

når jeg headsetet på, og folk snakker til meg likevel. det er en grunn til at jeg har musikk i ørene, og det er fordi jeg vil høre på den! da er det best å bare holde kjeft, i stedet for å prøve å kommunisere.

når folk begynner å diskutere med meg, og de har sykt dårlige argumenter. det er så teit at det faktisk blir morsomt i lengden. hvis du ikke kan noe på området du vil diskutere, bør du ikke starte en diskusjon. haha, elsker å diskutere når jeg vet mye mer om temaet enn de jeg diskuterer med. er så standard at man kommer med et sykt bra argument, og da bare snakker de seg bort eller sier noe som ikke har noe med saken å gjøre. HAHA. man bør ha gode argumenter først, bare et tips!

når folk tar i håret mitt. bare fordi jeg har langt hår er det ikke fantastisk å ta i det. du liker ikke når jeg tar i håret ditt, så hva er greia med å ta i mitt? det er utrolig slitsomt, i tillegg til at det blir fettete. stop it.

når klasserommet er rotete. kan ikke folk slutte å legge alt mulig hyllene? ting skal plasseres i hyllene.. jeg rydder klasserommet hver uke. hater rot, det ser så fælt ut.

når folk blir sure fordi jeg blir misfornøyd når jeg får 5'ere. å klage over en 5'er er akkurat det samme som å klage over en 3'er.. det er ikke noe godt argument å si at de som får mindre enn 5 blir lei seg da fordi de er dårligere. hvis du klager over en 3'er, blir jo de som fikk 2 også lei seg. same shit. at jeg klager på en 5'er har jo ingenting med din prestasjon å gjøre, men min. dessuten kan jeg ikke være fornøyd med 5, når jeg vet at jeg faktisk kan få 6 i alt. nå har jeg forsåvidt ikke fått 5'er på prøve eller framføring på over et år, så da slipper du å bry deg. fint.

når folk sletter alle de gamle profilbildene sine på facebook. dette er noe veldig mange gjør, nesten alle faktisk. hvis du noen gang la det ut på facebook, så må du ha tenkt at det var fint en gang. hva er greia med å slette alle bildene, og kun ha de to nyeste? er jo bare gøy at folk kan se tilbake på gamle bilder. elsker når jeg finner profiler der de gamle profilbildene fortsatt finnes, er såå koselig å se på.

når folk er så syykt dårlige vinnere. det er faktisk verre enn dårlige tapere. jeg er vant til å vinne med for eksempel fotballaget mitt. likevel går jeg ikke rundt og bare "yesss. WUHU. vi vant! haha, loooooosers liksom! vi er best, wiii", det er faktisk bare barnslig. hva er greia med å gjøre et så stort nummer ut av at man vinner? er jo herlig, men altså.. ..et sted går grensa.

når folk går med joggebukse i offentligheten. ugh. greit, det er komfortabelt. greit, det er ingen på skolen du vil pynte deg for. du trenger ikke se ut som en slask uansett. selv om det ikke er noen på skolen jeg har behov for å imponere, klarer jeg bare ikke gå i totally chilleklær på skolen. man kan jo se fin ut selv om det ikke er noen man er keen på der man skal. 


  5 kommentarer på "ting som irriterer meg"

Postet av: stine
Enig!
15.04.2013, 16:36
URL: http://stinebjorkli.blogg.no
Postet av: Petrine Angell Vikstad
enig i såå mye! ihvertfall i det med joggebukse, blir deprimert..
15.04.2013, 16:57
URL: http://petrineangell.blogg.no
Postet av: Kamilla
Enig i mye av det!
15.04.2013, 17:04
URL: http://kme.blogg.no
Postet av: Vilde My
Enig i noe av det!
15.04.2013, 17:27
URL: http://vildemyjensen.blogg.no
Postet av: Mia
Okei ingvild det me joggebukse var bare litt sånn veldig teit altså
16.04.2013, 22:06

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


ingvild. 17. fotball. manchester united. rosenborg. katter. missi. venner. musikk. skole. foto. JESUS. sentrums. enjoy!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • rosaklubbe@gmail.com

    Follow on Bloglovin
  • hits